Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, December 19, 2012

Sweet 30!

Bagi meraikan kedatangan 3 series dalam hidup ini...kasi up sket n3 kat blog walaupun blog ni dah sejuk beku tahapnya.....walaupun dah update kat fb n instagram tetap nk jgk kat blog..blog cinta pertama sy tau sblum fb n intagram...

Sy genap berumur 30 pada 15 Dec hari tu.....

Macam biasa p makan2 je...ke Garden Curve....

Itu saje..take care n miss uolls...

P/s: pesal Gardens dah tak sedap macam dulu ye?

Published with Blogger-droid v2.0.9

8 comments:

Jasfyra said...

dah 30 dah kita kan..sob..sob..hahahaha

tp xpe, kita kena terus maintain sweet 17.apa ada pada nombor kan..acewah!!!

btw, happy belated birthday hanim..

Queen said...

ambbooii... mcm anak dara... kalau ckp 30 punbelumtentu org percaya =p

happy birthday kak hanim =)

ieda said...

eppy bday dear !

winduu tau !
dah lama hanim x update huhu

Rasp said...

happy happy happy birthday sis...
semoga segala impianmu menjadi kenyataan...

anis abdullah said...

happy birthday..dah 3 series ek..tahniah2

Anonymous said...

Specialists The [URL=http://www.thenorthfaceforsale.net/#189]links[/URL] to give their top, most computer N . Face Backpacksadvanced jackets. Constantly speak for the remainder of its comprehensive collection but yet I'd buy virtually any these that individuals tried.Although some of the alternative reviewers will most likely disagree, I had put the [URL=http://www.thenorthfaceforsale.net/#997]north face pro code[/URL] Complimentary Thinker over the Arc'Teryx Sidewinder.

mamyharraz said...

walau dah ucap kt fb , instag akk nak ucap lg sekali kt sini.

happy birthday to you dear..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu.

sayang awk banyak2 <3 love!

Nana said...

hai...salam kenal...:)

nak tanya laa...kat mana beli goodie bag utk arijadi danish yang ke-5 thn lepas tu...cantik...hihi