Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, December 5, 2012

salam semua

Apa kabar kawan2 semua...bersawang sungguh blog saya kan? Percayalah saya rindu nak berblog tapi semangat nak berblog hilang...tapi saya masih bc blog kawan2 semua tapi tak tinggalkan jejak pun...jahat kan?

Tapi kalu kwn2 yang ada fb ke,twitter atau instagram yang sy follow saya memang akan tegur. Keep in touch gitu...heeeee

Rindunya ngan kenangan masa saya aktip (aktip ker? ) dulu....yelah walaupun kita tak pernah jumpe n kenal rapat tp saya dpt rasakan hubungan tu macam intim..wahhhh! Heeeeee....

Oklah, kawan2 semua take care tau....jaga diri....kalu ada yang sudi nak add saya di fb/instagram cari je Muzalifah Hanim..mesti jumpe....

Bye uolls...rindu korangggg....

P/s: sudilah kiranya menatap pic terbaru weolls...hahahhaah bajet artis sgt kau kannnnnnnn....muahs

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

Ya ALya said...

Ya dh ad fb hanim

Mumyshane Qeisha said...

Hai Hanim, makin handsome Danish tu. Dicha pun mkn comel..

anis abdullah said...

anak2 makin comel, ingat senyap2 ada tambah ahli...hehehe

anak dicha comel2..hehe

ieda said...

winduu ngan dak dicha ! ... huhu

Emy Tak Kecik said...

jgn lupakan blog pelissss
hehehehe

Cho Zila said...

blog jangan dilupakanlah hanim.. patutler kurang dah celoteh di sini..