TQ coz sudi menjengah blog ni..



Wednesday, December 19, 2012

Sweet 30!

Bagi meraikan kedatangan 3 series dalam hidup ini...kasi up sket n3 kat blog walaupun blog ni dah sejuk beku tahapnya.....walaupun dah update kat fb n instagram tetap nk jgk kat blog..blog cinta pertama sy tau sblum fb n intagram...

Sy genap berumur 30 pada 15 Dec hari tu.....

Macam biasa p makan2 je...ke Garden Curve....

Itu saje..take care n miss uolls...

P/s: pesal Gardens dah tak sedap macam dulu ye?

Published with Blogger-droid v2.0.9

Wednesday, December 5, 2012

salam semua

Apa kabar kawan2 semua...bersawang sungguh blog saya kan? Percayalah saya rindu nak berblog tapi semangat nak berblog hilang...tapi saya masih bc blog kawan2 semua tapi tak tinggalkan jejak pun...jahat kan?

Tapi kalu kwn2 yang ada fb ke,twitter atau instagram yang sy follow saya memang akan tegur. Keep in touch gitu...heeeee

Rindunya ngan kenangan masa saya aktip (aktip ker? ) dulu....yelah walaupun kita tak pernah jumpe n kenal rapat tp saya dpt rasakan hubungan tu macam intim..wahhhh! Heeeeee....

Oklah, kawan2 semua take care tau....jaga diri....kalu ada yang sudi nak add saya di fb/instagram cari je Muzalifah Hanim..mesti jumpe....

Bye uolls...rindu korangggg....

P/s: sudilah kiranya menatap pic terbaru weolls...hahahhaah bajet artis sgt kau kannnnnnnn....muahs

Published with Blogger-droid v2.0.9