Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, June 5, 2012

Cerita Mother's Day saya



Dah berminggu2 dah Mother's Day baru saya nak update hari nie. Takmo buat intro panjang2 saya teruskanlah cerita pasal Mother's Day nie.

Mother's Day saya biasa-biasa jer. Hanya sambut ngan makan-makan. Takde suprise2 dari asben semuanya sudah diberitahu awal2. Tak pe takpe sebab saya tau kami ni memang tak pandai buat suprise-suprise. Sepanjang 7 tahun kawin ni sekali je asben saya pernah buat suprise masa birthday saya ke 28 ari tu..Kalu rajin korek-koreklah kat blog ni sebab saya pernah blogkan dulu.


 Kami makan di TGI Friday's... See 'Mom Will Receive a Beauty Pack of Goodies...i likeeeee


 Inilah dia...Diletakkan dalam uncang tu..


 Lagi sekali pose...terasa dihargai diri ini oleh pihak TGIF tu..heeeee


 Danish...


 Dicha ngan muka kalu dia tak puas hati....


 Watermelon juice n hot chocolate


 TGI Sundae kot namanya


  Post settings
 Nilah kesukaan dia..nak buat sendiri..


 mmmm nyum nyum



 Abah danish yang cool..selalu kena mengalah ngan adik dia


 Kids meal yang free tu..sedap sangat....


 Kids meal yang free no 2..spagethi..


 Asik pilih ayam kali ni pilih daging...Sirloin Steak..sedap giler!!! kalu saya tau sedap macam ni sebelum2 ni saya piluh daging..nnti nak try pilih lab pulak...


 Ni asben saya punya..tetap ngan ayam..nama tak tau apa..lupe lah...yang sebelah tu macam macaroni cheese..pun sedap



Pic last...ibu n dicha..tulah gaya dia kalu kita suh senyummmmmmm...

Itu sajer cerita hari ibu kami..apa yang dalam uncang tu nanti saya cerita di next next entry yer...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

12 comments:

mamyharraz said...

ada juga sambutan utk hanim..akk punya mother day biasa2 je..tanpa apa2..tp tak mengapalah :)

mmg teruja tgk menu tu semua hanim..terliur akk.terutama staek daging tu..

mama tisya said...

lama tk mkn tgi sundae tu...yum222

atty's said...

nampak sedap semua menu2nya hanim

lagi sirlion steak..kty lom penah lagi terai kat sini

pena rozie said...

ish... sekarang pantang tengok mknan semuanyer sedap...

POSH76 said...

mmg betul2 dihargaila...shedapnyer sundae tu nyum2

rasp said...

dapnya tgk sundae dia...
sib baik abg cool kan mengalah...
chomei lah dicha posing muka gitu...

Sidratul Muntaha said...

lapo tgk makanan..

lieyalatif said...

alalalalala comeynye pesen dicha senyum mcm tu....nak geget2 jek tgk hah......

lieya penah mkn sekali jek kat tgi ni hanim....kat alamanda ade satu tapi takpenah pergi lagi...yg pergi aritu kat ioi.....

skrang tgh pikir mane nak belanje cik laki sempena father's day nie....

ieda said...

wahhh bestnya ada penghargaan dari TGF .. tuu suke je tgk darissa dpt makan aiskrim .. ;)

Dee said...

wah..mesti u sukakan..best bila dihargai begitu..food pun nmpk sedap2 belaka..suka tgk muka dicha..muka notty2 gitu..

Mumyshane Qeisha said...

seronoknya la dpt gift yg cute tu hanim.happy belated mother's day hanim.hanim & sepasang adik beradik tu sgt comel :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

untungnyer hanim,
dpt makan kenyang lg, pastu leh goddies plak.. woow, best!

sy on 13 mei ari ibu tu dpt sms dr asben aje, tp pikiran mmg jem. arwah ayah dh kritikal stage masa tu..
on d date gak, arwah menghembuskn nafas yg terakhir so mothers day thn ni meninggalkn kisah yg sgggggt sedey tau!hukhukhuk..