Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, May 2, 2012

Wordless Wednesday








Starbucks Chocolate Cookie Crumble Frappucino yang sedap giler. Amik yang besar kongsi anak beranak. Sedap je lalu kat tekak masing-masing. Pastu marilah kita batuk beramai-ramai. Ada satu lagi flavour Mocha Cookie Crumble. Katanya air baru kat Starbucks. Entah yer..heeeeeeee

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. Tq

9 comments:

lieyalatif said...

tadilieya dah drop komen tetibe pc shutdown....tak tau le sempat ke idok komen tu masuk...tapi kite komen lagi laa hahaahahah

wahaaaaaaaa kijam hanim....kiter teliur tau....dulu mase preggy dayyan ari2 desert stabak....rase sedap gile jek frapucino dieee tuuu...

Watierman said...

Assalam Dik Hanim...Akak jer masih jakun sebab jarang sangat singgah starbuck...boleh katakan cam tak pernah kot..sebab org2 tua ni prefer kat coffee bean...layan black coffee dia...lagilak jarang minum ais...anak2 pun ikutkan aje...walaupun dia orang order yang berais lah kan!

mamyharraz said...

ok,info pasal mknan terkini mmg akk suka.pastu mulalah menggagau nak jugak.sedappppnya hanim...nnt akk nak dptkan! hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bessttttttnyer hanim..
tp syg, sini tadakkk.. ;-((((

POSH76 said...

betullah yg baru ni...tak rasa lagi...

IxoR@ said...

memang slurrpppp lalu kat tekak!

sedap sangat.... dah rasa dan nak rasa lagi... hehehehe...

Eri-chan said...

kena beli hari jumaat..dapat diskaun, isnin minum chocolate ice with cream je..tetap sedaps macam biasa. Starbucks mmg best la..

ieda said...

mak aihhh x menahan akk pagi2 nie dikkk .. dah menayang choc ice nie huhuhuh

Mimy Hamid said...

bestnya starbucks ada chocolate..hmm tp sy pantang ais lagi la..pendam rasa