Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, May 3, 2012

William Corner, Danau Kota

Kemain lagi sejak akhir2 ni update guna hp je... Hehehehe

Malas der nak buka lappy. Blogwalking guna tab update blog guna hp baru kitew hew hew hew. Weeken je kot baru kita on lappy itupun kalu kita masih ingat mana butang on dia. Eh!

Ari tu kami ke William Corner Danau Kota.Kalu kita dari KL,sebelum Kem Wardieburn tu ada satu Hospital Columbia. Masuk simpang hospital tu pastu terus je.

Kat sini ada buku menu. Senang nak order. Bagi saya food dia kat sini ok ok je kot ke kami yang tersalah pilih menu. Yang igt dulu femes kat sini ribena laici n mee raja tak silap.Pernah lah order dulu. Lupe sudah sebab itu cite 4 tahun lepas.

Kita try order yang lain plak kali ni tp tulah macam xde feel. Walaupun dulu kedai dia agak horror tapi bila makan rasa sedap n feel je. Entah yer. Heeeeeee.

Kali ni makan aman sikit sebab dicha tido. Tapi sunyi plak bila dicha dah tido. Kalu tak berkecah meja tu dikerjakan.

Menu yang dipilih nasi goreng tomyam, spagethi carbonara, ayam ape entah n ribena laici jumbo. Pandai2 lah matchkan yer ngan gambar sebab tak boleh nak letak caption kat pic tu.

Itu sajer. Selamat mencube
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

9 comments:

atty's said...

spageti carbonara tu sedap
terliur kty..

onniesham said...

pic food yg 1st tu nmpk sedap giler. mcm nk try gak le kt sini

POSH76 said...

alahai baru nak pi william yg baru...tapi bila kata food ala2 ker terus cancel!!

lieyalatif said...

semua foods mmg nampak sedap hanim.....tgk air tu pun kecur....kat umah ade rebina...nanti nak beli laici tin laa nak buat...terliur plak hah!!

Mumyshane Qeisha said...

Dicha owes comel, walau pose tido
*macam nampak sedap la semua menu tu hanim..ribena tu fav anak2 win

ieda said...

amboi2 ekekke update thru phone aje yee .. senang kan hanim .. lagi mudah lagi best ..

wahhh sedapnyeee semua akk suke ;)

IxoR@ said...

semuanya sy nampak sedap sbb skrg ni... skrg ni... sy tengah laparrr!

huarrghhhh.....

Neeza.Areef said...

akak hantu western teliur tgk food semer

Mimy Hamid said...

hanim dah sampai sini..sy jugak tak sampai sini lagi