Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, May 18, 2012

Nak update jugak walaupun.....

Tangan ni gatal sangat. Minggu ni memang saya tak bukak blog saya n blog kawan2 pun. Bz di tempat keje bila balik badan ni terasa penat sangat. Malam je letak kepala terus hanyut....

Tambah pulak anak dara saya tu demam 2 hari dah. Dia asik merengek je sebab badan tak sedap agaknya.

Ingatkan minggu ni nak up kan cerita Mother's Day n birthday dicha kat nursery tapi pic tak transfer lagi dari camera. Minggu depan kot baru boleh update sepenuhnya.

Kali ni saya share 2 pic je la ye itupun dari hp. Saya pun rasa dah lama sangat tak jenguk blog kawan2... Rindu nak baca cerita2 uolls.

Oklah... Hepy weeken n Tq


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

atty's said...

Selamat hari ibu hanim..
takpe free nanti baru blogwalking.takecare

Mimy Hamid said...

selamat hari ibu hanim..sy pun sama penat jugak..balik je dah terus tido awal...kul 9 malam dah tido...jenguk blog weekend aje la..

ieda said...

oo dicha demam yee ..
aloor ciann dia ..

POSH76 said...

cian dicha demam....moga cepat sembuh...happy mother's day

POSH76 said...

cian dicha demam....moga cepat sembuh...happy mother's day

lieyalatif said...

tu laa...rindu nak bace celoteh hanim...tapi takpe hanim, bagi keadaan okey baru aktif balik yeak....

meriah nampaknye sambutan besdey dicha tu...mesti hepi anak dare tomey tu!