Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, April 12, 2012

Setelah hampir 5 tahun tersimpan dalam store




Mainan ni hadiah birthday Danish masa dia 2 tahun. Masa tu saya belum berblogging lagi, kalu tak memang saya dah share dah dulu heeeeeee. Masa tu saya share kat friendster jer.. Ingat lagi beli kat Giant Shah Alam. Tak silap harganya 329 atau 399. Kira kat giantlah paling murah kalu nak compare tempat lain masa tu. Alhamdulillah masih tahan.

Bila danish  dah besar n boring kami simpanlah sebab dah tak berusik dah buat simpan habuk je. Biasalah budak kan bila dah boring memang dia tak layan dah. Semalam petang abah dia nak pasang balik menan tu. Pasang kat bilik danish. Jadi sempit sikitlah bilik dia. Kmain lagi dicha duk main. Mula2 excited lah, tgk sikit lagi mesti dia boring...


Jimat tahun ni tak yah beli dicha hadiah..hehehehee. Tapi nenek dia tetap bagi hadiah. Itu nantisaya share

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

11 comments:

Deqna said...

bestnya...ada playland dalam bilik, marissa nak join main boleh?

atty's said...

beshnya playland tu..kalo ada laman..besh letak kat laman

lieyalatif said...

wah best2...tak yah gi playground dah mcm ni hanim....tapi danish ngan dicha main elok2 tau jgn rebut n gaduh heheeheheh....

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bestttt tu dicha..
kak alya besar2 gini pun suke lg kl dpt adiah gitu..
pasni mlm2 kalo ilang cr kat playground ni lah.. heheheh

Watierman said...

Assalam Dik Hanim....Maaf agak lewat untuk mengucapkan Selamat Hari Lahir Buat Anakanda ke Cucunda Dicha...!!Semoga terus membesar sihat dan menjadi anak yang solehah dan bijaksana....berjaya dunia akhirat...Amin!...ermmm barang mainan ni kalau dijaga elok..memang boleh jadi pusaka juga...cam Along Akak punya...sampai Alang & Reena pun boleh guna....nanti anak2 dia orang pulak boleh tumpang guna....kan jadi Pusaka gitu!

Neeza.Areef said...

klu ada laman luas ley taruk kt luar kan hanim..tp syg lah kna hujan panas..

Pepel BoNda AmaNi said...

wah bestnya.....amani nak tumpang jugak bleh...tapi masalahnya ...amani nie xpandai nak berkawan...huhuhuhu

mamyharraz said...

playland ni idaman kakal satu masa dulu hehe tp mamy dia bo layan sbb mahal :P

tp fikirkan balik menyesal pulak tak belikan sbb budak ni cepat jemu..yelah dah jemu boleh simpan.nnt esok2 ada adik baru boleh pasang utk adik pulak..

ieda said...

aah dik kalau elok simpan lah kan .. haa tgk dicha dah leh main .. abang dia punn duk sama nak joint ;)

IxoR@ said...

Rasanya tak membazir beli dulu kan... sbb skrg masih boleh digunapakai... walaupun budak2 tu nanti akan bosan...

Tak pe...

Ada gunanya...

;)

rasp said...

mmg elok sgt dah dikeluarkan bagi dicha main...
tapi tul lah sis...
kids main ada stage2 dia...
nanti sampai dicha boring...
simpan plak utk future adiknya lalalalala...