Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, April 16, 2012

Lipstik merah saya







Sebelum ni baca je kat blog pasal lipstik merah ni. Nak cube tapi rasa macam tak sesuai. Ada satu hari tu terbeli lipstik merah. Ingat kat taklah merah sangat sekali bila balik umah trylah dpn cermin. Mak aiiii merahnyaaaaamak ngah. Macam merah kehitaman gitu. Ke bibir kita yang hitam? Dah macam pompuan sihir pulak.

Tapi dalam gambar merahnya tak pekat sangat mungkin sebab cahaya kot. Minta maaplah kalu pic yang saya share tu nampak macam kurenggggg sikit. Pic ala2 camwhore gitu.






Psstt pic kalu kecik2 tu maknanya saya update guna tab je. Malas nak bukak lappy. Sian lappy zaman jepun saya tu....


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ


12 comments:

mamyharraz said...

cun lipstik merah tu hanim..sesuai.akk pun kadang pakai gak kaler merah nak ambik mood ;)

akk kan sampai skrg tak reti nak apdet blog true tab..

lieyalatif said...

sesekali try pakai yg merah okey gak hanim...cun ape...dah le rambut baru, bibir pun merah comey...kelasssss youuuu!!!

POSH76 said...

la ni mmg trend heboh dok pakai red lipstik...nak terai gak ler hehe...tp kalu pakai red lipstik mekap lain kena kurengkan

Watierman said...

Assalam Dik Hanim...orang tu kalau dah comel & cantik..letak jer apa pun tetap aje cantik Dik!

Pepel BoNda AmaNi said...

lum penah try pakai lipstick kaler merah....tapi bila tengok orang pakai nampak cantik jerk...

ieda said...

ekeke ok je dik
akk pun dh lama x kenakan lipstik merah , sejak dah berumur nie ekkeke lagilah .. x berani ;)

Mimy Hamid said...

redah pakai jekkk...selamba hehehe..sy selamba jek..lalala...menyerlah dari jauh

rasp said...

i tgk cam ok jer u pakai lipstick merah tu...
tak lah over sgt mak ngah :D

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lely x seswai kot lipstik merah,
nmpk cam menyerlah sgt.. org putih tape, seswai kaler ape2 pun, kite ni ala tanned sket.. pink kaler, lite2 aje la..

best ape dpt apdet regular tru tab..
kite always via lappy, tade tab maa.. ;-((

Neeza.Areef said...

skang mmg tgh hot kan lipstik merah menyala nih..tp tgk gak la tmpt nk pkai tu kan..

Emy Tak Kecik said...

kita pon ada lipstik merah menyala cmtu...

dapat free shopping kat mydin hehehe

IxoR@ said...

cun!

tp syg.... sy ni dah tak yah guna lipstik agaknya.... hehehe....

hubby lagi suka sy natural aje...