Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, April 20, 2012

Lambat lagi sebenarnya

Booking dah lama bulan 2 ari tu. Masa tu tengah ada promo. Ala pegi dekat dekat je. Dalam Malaysia n masih dalam semenanjung. Mula mula kita pegi dekat dulu. Ada rezeki lebih kita p jauh pulak.

Tapikan nak terbangnya bln January 2013 sebenarnya. Lama lagi kann heeee. Nanti pegi ramai2 ngan family abang asben. Best!

Takmo ingat2 nak p sangat. Buat tak tau je. Nanti xdelah terasa lama sangat.

Semoga semuanya dipermudahkan. Hepy weeken.



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

9 comments:

atty's said...

betui tu hanim..jap je masa berlalu..
kty pun ada 3 lagi flight..tahun ni ada 2 , thn dpn satu..semua beli masa promo..

Cho Zila said...

akak der satu bulan jun nanti last year booking... promoler katakan... dulu cam lama lagi sekarang dah dekat... tak sabarni...

lieyalatif said...

betul tu hanim, jgn dipikirkan sangat so takde la rase lame...lieya plak bulan 11 ni insyaallah fly ke hongkong, nak sgt bawa kbudak2 ni gi disneyland....tiket promo AA gak...tak sabar gak...

Mimy Hamid said...

kejap je tu hanim...tup tup dah nak fly...jgn lupa prepare survey jadual perjalanan yer...senang nanti....pssst gi mana tu hihi

rasp said...

tul tu sis...
buat2 tak nampak jer tiket tu...
lagipun skarang nie...
rasa cepat jer masa berlalu kannnn....

mamyharraz said...

bestnya suka tau baca entry jalan2 ni.luar atau dalam negara asal jalan-jalan mmg best.

masa skrg cepat je berlalu..nnt sedar2 dah hujung tahun.
happy weken juga utk hanim :)

Mumyshane Qeisha said...

tak kira dlm @ luar negara,asal nak pergi bercuti mmg rasa best sesangat,specially bercuti with big family.

ieda said...

seronok nyee
mula2 dekat2 dikk
ada rejeki lebih kita jalan2 jauh lak kan ..

akk pun tunggu bulan 10 nie .. sarawak aje .. pun x sabar .. otel punn lom booking ekekek ;)

IxoR@ said...

buat2 tak tau je tp jgn sampai terlupa.....

biasa la tu, harga promo mmg kena booked awal....

:)