Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, April 27, 2012

Horlicks Crunch Mcflurry

Sana sini kengkawan cerita pasal horlicks crunch ni. Sebab kan anak anak batuk niat saya tu saya postpone lah. Saya kenalah kawal sebab belah abah dia memang ada asma chances dorang utk kena asma adalah tinggi tu saya kena control.

Malam tadi saya p hospital nak jenguk nenek, balik tu drive thru mcd. Itupun anak2 dah tido. So ibu dia amik peluang la beli. Kejam ok ibu dia. Tak pe tak pe nanti bila batuk dorang dah betul2 ok ibu janji ibu belikan.

Ok, itu saje. Hepy weeken n elakkan p KL ok, gerenti jem sebab ada bersih!


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

9 comments:

atty's said...

kty belum lagi terai horlicks mcflurry nie

Cik Ecah said...

sedapppp~~~dah try mkn eskem nih hheehhe :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

best erk?
lely lom try lg horlick ni, oreo mmg febret la... wajib kl drive tru..

Neeza.Areef said...

MMG SEDAP MAVELES TULLAHH
TP RASANYA LIMITED TIME ONLY KAN

ieda said...

dah dua tiga kali org pos pasal mc flury nie .. eiii bile akk dpt makan pun x tahu ekeke ;)

mamyharraz said...

lemak berkrim kan hanim.selalu akk layan sensorang je sbb kakal tak suka aiskrim..baba pun sama tak suka.selamat akk hehehe

IxoR@ said...

sedap?

bole try...

skrg tetiap hari nak makan eskrem mcD!

Mumyshane Qeisha said...

win lom lagi cuba horlicks crunch ni, kena gi mcd la jwbnya nih.
*moga nenek Hanim cepat sembuh

[z@ck] said...

ada horlick flavour pulak ka? harus try ni