Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, April 5, 2012

Ahad ke OU

 Lepas gunting rambut kira ke OU adahal sikit nak buat. Lens camera saya rosak. Uwaaaa!!!!!. Nasib masih dalam warranty. Macam biasa ada aktiviti makan2. Susah susah hati pun makan tetap lalu...heeeee

Lunch di Chilis sebba itu je ada kat depan mata masa tu..Malas nak pusing2 cari kedai lain.Pic agak kurang memuaskan sebab bukan dari camera. Oh! saya rindu camera saya......





Saya punya. Sedap.


Asben saya punya..


Ibu n Dicha


Danish n pizza nya


Dicha masih setia ngan mee nya..(spagetthi)


Saya!


Ibu n Danish



Abaikan lah pompuan yang asik show off rambut tu yer hahahahhaa .Nak plak dicha sporting, kita snaplah. 


Itu saje. Tq. 



10 comments:

lieyalatif said...

lieya pun penah ade problem ngan lens....naik kulat...tu pasal gambar tak cantik....terus tak cuai dah jage kamera lepas kene tu huhuhu

chilis mmg sedap! peberet lieya tu!

Watierman said...

Assalam Dik Hanim...sekejap aje masa berlalu...dah lama Akak tak bertandang ke sini.....dah besar putera puteri tu ya!!!Tapi yang penting Dik Hanim tetap maintain cantik jelita....nice hair cut...I like!!!!!

POSH76 said...

shedapnya makan chilisss lagi....bess2

mamyharraz said...

mknan hanim mmg nampak sedapp akk teringin.

lepas tgk rambut hanim&mimy sgt lawa dan dan akk pun kerat rambut cam awk berdua hehe sbb nak lawa cam awk berdua jugak ;P hihi

ieda said...

dicha sgt2 pandai dah makan skrg nie ... nampak kecik sikit kan dia skrg nie .. melasak tuu ;)

akk x pernah makan kat chilies lagi nie .. kena cuba .. hurmm kat ktn ader ker ??

wahida said...

kenapa ngan lens ko nok? alamak, ni yg aku takut dgr ni...

cer citer sikit, supaya aku amek iktibar atas kejadian mcm ni...

IxoR@ said...

Cantik kaler lipstik hanim.... Kena plak dgn style rambut baru... Cun!

Mimy Hamid said...

rindu chilis laaaaaaa..nak jejak gak...hamboi tayang rambut ye

Pepel BoNda AmaNi said...

lum pernah bawak amani makan kat chilis...nak bawak jugak la...

Neeza.Areef said...

serem dgr cte org lense rosak nih..dah la mahal kan..under waranty x pe...
dah la akak jenis suke simpan biasa2 je x de almari khas bagai..isk