Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, March 30, 2012

Tak pe ibu bagi channnnn...


Tak tau nak gelak ke marah. Kang marah tak patut pulak sebab dia bru darjah 1. Baru nak amik rentak macam mana alam persekolahan tu.

Kalu gelak macam tak patut pulak. Tapi saya n asben mmg gelak tak ingat bila tengok tu....meh saya share




Nampak tak? ni kertas ujian prestasi Sek Agama dia. Danish tak pandai nak tulis jawi utk nama dia.  Nak jawi punya pasal sampai terbalik dia tulis nama tu...ehehehehehe


Fahamkan?

Apa pun saya rasa benda ni cute sangat! kenangan ni. nanti dia dah besar kita tujuk kat dia ni...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ.

14 comments:

mamyharraz said...

hehe mmg cute ;P

tak pe hanim..masih awal.bg danish can ;)

mrs.ecam said...

hee hihihi xpela at least die tau jawi kne tulis dr kanan kan...heeeeeeee

lieyalatif said...

kih kih kih...mia pun penah buat gini hanim...pecah perut kiteorg gelak tau kikiki

Dee said...

kalau jawi je dia tulis gini takde masalah hanim..tapi kalau semua dia tulis gini..dia mmg ada masalah sebenarnya..dikenali sebagai dyslexia..

harap2 bukanlah..hanim boleh google pasal dyslexia..kalau nak tau lebih lanjut..just utk pengetahuan kita sebagai parents..tak salahkan..

ada cara utk betulkan..dan dato seri hishamuddin tun hussein onn tu dulu pun dyslexia..tapi dia berjaya mengatasinya dan jadi seorang yg bijak..

Neeza.Areef said...

menjawikan tulisan rumi ye danish..hehe

mcm yg dee ckp tu mmg ada..tp ini belaku masa skolah agama je kan..klu sekolah rendah tulisan dan bacaan dia biasa je x pe normal tu..

ni maybe danish x tau tulis jawi jd dia tau jawi tu dr kanan ke kiri maka dia 'adjust' la ejaan nama dia tu hehehe..

mmg kenangan

ieda said...

soo cute at least dia cuba nak tulis dlm susunan jawi kan .. nice try tuu dik ..
dia ada effort tuu .. tu yg kita nak .. x lama nanti dia akan tahu ;)

rasp said...

wahhh dia nak menjawikan tulisan rumi ye sis...mmg kenangan lah ni....

IxoR@ said...

adoiii!

mesti masa kena gelak, dia terpinga2 malu ke apa ke....

:D

Mimy Hamid said...

xpe danish baru umur darjah satu..baru lagi ..jangan marah or push dia..nanti lama pandai la..at least pandai gak dia tulis jawi tau..syabas

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

heheh.. die konpius tu hanim..
alya pun sama, kdg tu tanya nk baca dr mana.. die tgh konpius jawi v/s rumi..
budak br bajar katekan..

Mumyshane Qeisha said...

cute betul la hanim.bijak danish, dia tulis nama ikut susunan tulisan jawi tu.hehe

♥sAzALOvEwAN♥ said...

hahaha.. tomei~

Pepel BoNda AmaNi said...

hahahahahahah cerdik tau...mampu jugak dia terpikir tuk menterbalikkan ejaan kan...

Sidratul Muntaha said...

bijak budak danish ni..
kreatif orgnya..
jarnag ade budak2 yg boleh buat gini..