Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, March 16, 2012

mau p cuti cuti



Bukan cuti obersea pun tp masih dlm semenanjung. Bukan naik katebang naik kete jer. P Cherating.  Doakan perjalanan kami selamat pergi n balik yer.

Hepy weeken n take care yer....selamat bekerja uolls. Jumpe next week ok!

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. Tq

11 comments:

Mimy Hamid said...

bestnya walau cuti cherating...sukee take care

lieyalatif said...

wah bestnye...selamat cuti2 hanim...amik gambar byk2 tau!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cherating kat mane hanim..
sy sepatutnyer cekin kat Residence Cherating tp tuko angin ke swiss garden..
kalo tak leh jupe.. =)

nieda said...

happy holiday.. bestnya

Mumyshane Qeisha said...

happy holiday hanim.seronoknya bercuti..:)

rasp said...

tak kisah ler sis ke mana pun...
asalkan cuti2 & enjoy2....
take care and smoga selamat pegi & balik...

IxoR@ said...

cherating pun best pe...

huhuhuhuuuuuu....

Dearie Pearls said...

aloha and hi..

apa khabar?

wah bestnyeer cuti2.. tak pernah sampai lagi ke cherating. nanti share2 ar apa yg menarik kat sana eh..

happy holiday!

ieda said...

eppy olidays dik ! ..

take care .. dan semoga selamat tiba ;)

ketikketok said...

bercuti ke CH, singgah di Galeri BiGDee House of Magic Potions Taman Royal Lily, Tanah Rata. satu-satunya galeri microfungus aromaterapi nano di dunia!

Pepel BoNda AmaNi said...

hapie holiday...