Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, March 22, 2012

Kuar makan pakai baju tido je


Ada satu hari tu kami kuar. Round2 dalam kete sambil tu isi minyak kete. Anak-anak pun saya pakaikan baju tido je. Yelah sebab cadangnya tak nak kuar kete. Kalu nak p makan jugak pun pegi jelah kediai yang dekat2 umah.

Sekali tu round punya round sampai Kota Damansara, asben ajak makan kat Big Brother pulak...Nasiblah ibu dia tak pakai baju kelawar je malam tu. Eiiii tak suka tau mengejut mengejut ni.


 Baju tido pun bj tidolah janji makan


 2 beradik yang berbaju tido..belasah je lah kan..janji ibu pakai proper sikit walaupunnnnnn...


 Ini mee saya,,,jangan amik!


 Ololololololo


 Air kami.Fresh oren, Vanilla n ice lemon tea.


 Ni asben saya punya. Grilled Chicken Chop. Sedap!


 Ini meatball apantah namanya. Sedap, tapi cepat muak sebab dia slaut ngan cheese.


Big Brother ni saya rasa restoran western local yang paling sedap. Serius!. Lagi satu William. Lama dah tak pegi William. Dengar dah pindah kedai baru. Kalu kedai lama dia tu, horror sangat. Agak tak bersihlah.

Ok itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





    

10 comments:

lieyalatif said...

dicha ni dah makin pandai posing laa hanim...suke tgk...cute!!

lieya pun selalu gak tekene camtu...konon tak mo kuar keter, last2 singgah gak minum2...seb baik sentiase standby shawl dlm keter so leh jek balut badan ekeekekeke

rasp said...

kids pakai baju tidor takpe lagik sis...
dorang maintain chomei...
cer kalo mak bapak...
hahahaha tak dpt ku bayangkan....

Pepel BoNda AmaNi said...

amani ngan aisyah pun tiap kali klu kuar makan malam..memang pakai baju tido jerk...

mamyharraz said...

baju tido adik&abg lawa tak mcm baju tido pun ;)

akk selalu angkut harraz masuk jasko dgn baju tido hehe kadang tu selambar baju lain seluar lain pun pernah sampai ke one utama haha

akk teringinlah hanim ke big brother nih..william pun tp tak pernah sampai lagi..

Neeza.Areef said...

x ape bdk2 g mkn pkai bj tdo..sbb mlm kan..klu siang2 mmg la npk no x mandii..keh3...

Mimy Hamid said...

takpe budak budak je pun...pakai baju tido senang sikit malam malam..sampai umah terus tido...alolo sy perasan dicha dah suka posing..hamboii

mrs.ecam said...

heee aku pong kdng terlps gak...g jusco time ank2 dh pki bj tdo...tp dh en.somi x kesah n on jek...aku on jekla...yg pntg bkn aku yg pki bj tdo kn...tp sgan gek la sbb ank2 pki bj tdo g jusco??? heeee

IxoR@ said...

Bju tido pun comel!

Itu yg penting... Hehehe

nieda said...

bestnya aktiviti mkn2 ni

ieda said...

Alah biasa tudik,anak2 akak pun selalu gak mcm tuuuspecially zahrien tuu, dah malas nak salin byk kali kannn :-)