Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, March 13, 2012

Akhirnya ini yang dipilih

Ketepi ketepi 
Gergasi sudah kembali...

Saya lah gergasi itu...hehehehee. Sape tau lagu tu? Saya dulu peminat KRU tau. Saya suka Norman...heheheheee.

Masuk cerita sebenarnya.....

Setelah ditimbang kati kilo semua saya telah pilih tab Samsung 8.9 ni. Sayabeli bkn utk buat call. Untuk online.Yang paling penting danish bolehlah nak main game. Yang ini memang tak boleh buat call pun. Lama jugak nak buat keputusan nak beli ke tak. Yelah bukan satu keperluan pun kan. Nak online pakai jelah lapto p zaman jepun saya tu. Tapi lebih kepada nak bagi Danish rasa main game guna tab ni....

                      
l

inilah dia...oklah kot xbesar n xkecik. Just nice gitu. Yg pnting sesuai ngan pocket asben...tq luv..(euwwwwww gedik)

                             

Tetap warna pink...hehe. casing tu dia bagi free. Nasib Danish ok saya pilih warna pink.

Oklah lepas ni leh online sampai lebam. Tapi ingat jangan leka sangat. Danish nak main pun saya catu tau. ada masa2 je boleh main.


Oklah itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

13 comments:

bonda dadif aka akish said...

untung anak2 sekang nih...

=)

abg danis share men ngn dadif leh?

POSH76 said...

bessnyer yg penting dapat.....mesti danish shuker ni yer

Cik Ecah said...

ader mende nih main game best kan kak hehe

lieyalatif said...

wah syok le danish...leh main game sampai lebam gitu heheeheh....omaknyenak online pun senang...sambil lepak2 pun leh online kan.....

Neeza.Areef said...

2in1 la ni..leh beron9 leh men game..tp tgk sape lg menang danish ke ibu dia hehehe...

eh dulu pn akak fan kru tau..siap dpt kad raya kru hehe

mamyharraz said...

comel tab baru hanim ;)

yelah kan hanim kita beli sesuatu lebih kepada ank berbanding diri sendiri :)

mcm akk ni tak merasa hanim oii nak pegang tab tu T__T harraz dah konker takde maknanya dia bg chance akk pakai..

Mimy Hamid said...

waaa sudah ada gadget baru..terbaek la...pasni selalu la online cepat

atty's said...

wah besh dpt new gadget..yg lagi happy mesti danish

ieda said...

wahh syoklah danish x kacoo ibu dah .. akak ada galaxy 7.0 tuu , x berani bagi anak buat main sgt .. huhuh risau rosak atau jatuh .. nak2 hadiah dari org ;)

onniesham said...

budak2 yg paling excited bab2 gadjet ni

Eri-chan said...

jgn kasi jatuh wor...

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya...jeles...nak jugak...

IxoR@ said...

anak terlebih advance nanti dari ibu!

hahahaha....