Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, February 20, 2012

Jalan-jalan KLCC

Ahad minggu lepas kami ke KLCC. Tak tahu nak kemana, asben ajak p KLCC. Konon nak amik pic anak2 kat taman sana tu. Tapi sebab cuaca yang panas n ibu dia macam puteri lilin sikit, sesi photoshoot tu tak jadi. Snap2 pun buat syarat je, janji hade.

 Mula-mula kami parking outdoor dejat ngan Masjid KLCC tu. Tapi sebab panas n rasa jauh pulak nak menapak ke KLCC , saya paksa asben saya parking kat dalam KLCC tu. Biasalah saya kan puteri lilin gitu...hehehehe



 Mula-mula sekali letak pic kami dulu...lama dah xde pic camwhore mcm ni kan



 Lepas tu baru letak pic anakanda anakanda kami...



 Anak dara tu memang tak memberi kerjasama langsung..


 Dah macam ghupe Cinderella tersesat je kan...wakakakaka

Dah round2 dalam KLCC tu apalagi kan kita makannn lah.  Mula-mula saya nak makan kat Food Court tu sebab saya nak makan pizza kat situ tapi asben saya taknak sebab ramai orang. Helllllooooo kalu tak nak ramai orang kita pegi hutan ye cik abang...last-last dia ajak p Chillis. Layan jelah. Nasiblah tak lama benor menuggu. Sementara menunggu tu saya ada cube satu Cupcake sedap. Esok saya blogkan yer. TQ


 Ni asben saya punya. Sedaps!



 Ni saya punya. Ni pun sedap sangat.Yang macam salut tepung tu ayam sebenarnya. Sebab amik 2 main course dapat menu untuk kids secara free.



 Ni untuk Dicha. Bila dia makan ni lah abis baju dia comot macam dalam entry INI


 Pizza ni untuk danish n ibu jugak...heeeeee. Boleh tahanlah jugak. Cume doh dia tu guna macam roti pita tu. Bukan macam doh tepung macam pizza biasa tu. Takpe, yang penting sedap!



 Konon-konon dah besar sangat lah tu, nak makan sendiri.




 Kalu kita tak bagi dia makan sendiri memang dia mengamuk n bising. Last-last, lantaklah kome janji kamu diam n ibu leh makan ngan senang hati.



 Tengok muka dia tu, geram!!!




 Abang Danish. Ni pun sama peelnya. Sama naik ngan Dicha. Kadang-kadang angin dia lebih lagi dari Dicha




Ni ibu dia pulak. Langsung tak berangin....baik je sentiasa...Boleh percaya ker?hahahahaa (ni kalu asben saya baca mesti dia cakap ni bukan angin je puting beliung ribut semua ada.)


Ok itu sajer.
 

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





    

12 comments:

POSH76 said...

makan kat chilis mmg sedap...suke sikecik cinderela tu bersiar siar kat klcc yer

Pepel BoNda AmaNi said...

pandainya dicha makan sendiri..klu amani..xmo dia makan sendiri..nak bersuap jerk....

atty's said...

dicha..ni suka makan mee2 ye..
meh mai umah unty..unty masakkan mee..tp unty ni pemedas org nya.hihihihihi

Cik Wanie Ghani said...

amboi sakannya dia mkn,
hihihihihi,

lama giler x g KLCC,
rindu rasanya,
huk huk huk

lieyalatif said...

biase la tu hanim, budak dah 'pandai'....mmg sume nak buat sendiri..tak tahannye nanti tang comot tu le...hihihihi

dah lame tau lieya tak ke klcc....

Neeza.Areef said...

dicha ni kecik2 x bri kejasama..sok2 dah pndai posink2 jenuh la mama dia nk layan snap gambo dia jek..heheh..puting beliung ya hanim.. ;)

mamyharraz said...

bagus juga hanim bg dicha suap sendiri..mcm kakal sampai skrg dia kurang mahu bila suruh mkn sendiri..sbbnya dah terbiasa bersuap ..

akk penah masuk chilis tp tak reti pilih order mknan yg sedap..ter order menu tah pape :( lenkali nak trylah menu cam hanim order tu..

pic intro hanim dgn suami tu akk suka sgt :D

rasp said...

comei sungguh cinderella bergaun putih tu...
bila makan tu yg sodih tengok...
habis lerrrr bajunya tu kan sis...
takpe lah asalkan dia nak makan....

~zack~ said...

kak...dh besar dh dicha...lame sgt sy x bace blog akak kan....aritu dicha kecik je ni dh pandai jalan...comel betul...

Dee said...

dicha2..cute betul mkn spaghetti mcm tu..biasalah sis..anak2 masa kecik mmg notti2 sket kan..aritu dee nak mkn kat chilli's mid..penuh..terus lepak tony roma's..pic2 kat taman tu pun cantik..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lapo auntie tgk spageti dicha tu,
besh!

hahah, statement berani mati si ibu dicha..
kl asben saya konpom kena mainkan die je statement ghitu.. ;-p

Eri-chan said...

dicha so cute mkn sendiri...ooo sedaps woo mkn chilis..dah lama tak pi....