Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, January 9, 2012

Semoga danish ok2 aje

Lama sungguh tak berblog n berblogwalking. Anak saya dah start sekolah. Hati ni risauuuu sangat2. Weeken pun macam tak best sebab risau. Nak buat apapun hati ni mesti terselit risau.

Rabu hingga jumaat lepas kami cuti. Nak tengok danish kat sekolah. Hari pertama persekolahan tu memang kami tunggu. Ari ni saya dah start keje balik. Sekolah pun dah tak bagi parents tunggu.

Risaunya saya. Segala2nya risau. Paling risau tang berbelanja. Yang dia tau seringgit n 50 sen. Memang saya dah bagi bekal tapi dia nak membeli jugak. Nak beli air je katanya. Takpelah tak kisah. Lagi satu saya risau tang dia berkawan. Dia tu ssh nak mula berkawan. Kalu kawan yang dia kenal dia ok lah. Kadang2 terpikir macam saya ni tak bersedia nak lepaskan dia hmmmmmm. Harap2 danish ok lah. Kawan2 doakan yer. Tq

Bila saya dah ok saya start berblog n start blogwalking.
~Sent via my lurvely nokia~

8 comments:

lieyalatif said...

biase gitu le hanim...mmg ibubape akan risau...lieya pun tak nafikan...risau sesangat2..sampai berbuih2 bagi nasihat...rasenye mia pun bosan dgr lieya membebel...tapi alhamdulillah sume okey...lieya amik direct cuti mcm hanim jugak, tapi tgk mia okey jek, terus kensel cuti...so cuti rabu tu jek heheehehe...

mia pun kafa jugak....lieya gi sekolah die tuk siap2kan die...bagi makan, then mandikan n tukar baju...nak balik umah tak sempat lak sebab 1 jam jek kan....so far sume okey....harap2 hanim pun camtu jugak....

Mimy Hamid said...

Insya Allah ok tu...pandai la dia sesuai kan diri bila mak ayah dia takde...doa kan yang terbaik hanim...nanti bila balik sekolah tanya dia apa aktiviti dia hari hari...jangan bagi dia down key

ZSqueenbee said...

insyaAllah ok tu....suke bce kalo ttg danish ni..haha..

nme anak kita sme...msti daanish ni baik n jdi bijak pndai la nnti..dun worry..

sye pon nnti msti mcm ni..semua nk d risaukn..hihi..nme pon ibu kn..

ieda said...

insyaallah dikk danish will be ok .. dia kan gud boy ! .. ;)

etiey.com said...

hehhe abg dah sekolah... comel! hanim... bila kita nak jumpa ni? kalau balik setapak, bagitau lah.. 016-217 5956 no baru.. no lama gun alg tp no baru pririority hehhe...

eysraf kita dah hantar kat ummi yg nak masuk ke setapak garden,.. tadika yg baru tue...

hanim... nanti jenguk sini erk... jinak2 nga bisnes kecik kecilan... dress polka dot cantik...

promosi pembukaan!

http://www.etiey.com/2012/01/babykids-stuff-promosi-lowest-price.html

win@momyShaneQeisha said...

don't worry hanim, Danish will be ok. Mrk masih lagi mengikuti program transisi rite?lama2 dia akan pandai menyesuaikan diri :).

Neeza.Areef said...

kdg2 kita yg risau sgt..tp dia ok je senarnya kan..harap2 okkk lah dier kt skolah tu

Queen said...

jangan risau la hanim..insyaAllah..danish akan enjoy school...

=p