Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, January 17, 2012

Makan Tutti Frutti secara kasihan

 Kasihan sebab terpaksa makan Tutti Frutti kat bangku-bangku yang kat depan2 kedai/butik tu. Sebab tempat duduk dalam tu dah penuh



 Kesiankan kita orang..terpaksa cari bangku sebab nak makan Tutti Putti ni. Sampai terselak-selak skirt Dicha.


 Budak-budak ni apa kisah janji dapat makan eskem. Ingat senang ibu abah dia nak bagi makan aiskrim. Yelah saya takut dorang batuk n selsema.



 Dicha tengah usha aiskrim abang dia.


 Senyummmmmmmm. Orang suruh senyumlah bukan teleng...


 Dicha kan selalu dengki ngan abang dia. Mesti nak berebut-rebut ngan abang dia jugak..

Itu sajer. Oh, lupe pulak. Tutti Frutti ni kat Empire. Ramai pulak orang kat situ. Penuh seat.

 Psssttt...raya cina nak dekat. Masih tertanya-tanya n ternanti-nanti pasal bonus n increment. Janganlah peristiwa macam tahun lepas terjadi. Sedih sangat!. Doakan adalah rezeki lebih untuk saya n anak-anak. Doakan yer...tq..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





    

16 comments:

Deqna said...

ooo bertuti futi yer....saya tak pernah try lagi...


InsyaAllah ada rezeki, adalah hanim...

atty's said...

insyallah ada rezeki hanim nanti..
kty takde dpt apa2 time CNY..sbb raya kita nanti baru dpt bonusnya

mamyharraz said...

comeynyaaaa dicha ;) abg pun hensemnya :)

akk juga tgh tertunggu2 berita baik..hmm bertabah jelah menunggu depa kt sini suka last minit~moga ada rezeki utk kita tahun ni amin.

POSH76 said...

Tutti fruiti kat TSB tak lama lagi bukak yessa

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bestnyer, acik nk sket.. hehehhe

so far, lom pernah try lg tutti frutti ni,
iceroom pernah la.. tu pun sekali aje.. hehehhe

Mimy Hamid said...

hanim memana branch TF kalau weekend memang penuh...jangan harap la nak dapat duduk..selalu beli makan dalam kete je...comel je dua beradik makan aiskrim together..

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Suka jugak TF ni ... yg perasa cokelat tu sedap ... mahal sikit ... ikut timbangan . Member LF buka kedai TF ni ka BBBangi. Kalau janji, LF dan isteri nak ikut sama

rasp said...

suka tengok pe'el adik beradik berdua tu...
iyelah kan sis...
asal dpt makan eskrem...
tak kiralah dok kat mana pun :)

nieda said...

muka nakal je dicha tgk eskim abg dia tu...

Ida Rahayu Yahya said...

aku sendiri dah putus arap..
malas nak pikir psl increment nih

wahida said...

mula2 tak berapa gemar TF ni..tapi bila dah mkn kali kedua, dah pandai nak amek rasa apa, mmg best la eskem yogurt ni...


InsyaAllah..ada rezeki ko ngan anak2 tu...teruskan berdoa yer...

ieda said...

alah2 dak dicha tuu geram tgk .. ;)
winduuu nak tgk dia ..

Eri-chan said...

saya pun berharap ada increment bulan ni..nampaknya nan ado..

Neeza.Areef said...

yg penting dpt mkn..ilang rasa panas x dpt seat

win@momyShaneQeisha said...

comel sangat sepasang adik beradik ni.Dicha makin pandai posing...mintak aiskrim ckit dicha?hehe

Dee said...

insyaallah..ada rezeki u nti tu sis..suka tgk dicha teleng2 pala..cute..