Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, January 16, 2012

Cerita p Sunway Lagoon ari tu..

Lamanya baru saya nak update pasal Sunway Lagoon. Kami pergi Sunway 1hb ari tu. Kali ni pergi ngan family abang ipar (abang asben). Meriah sikit. Dapatlah saya main game kat situ. Bergilir-gilir jaga darissa.

Layan gambar yer.

Sampai Sunway awal giler dalam kul 9.30am. Sunway pun tak buka lagi. Kmai lah yang tolong bukak gate dia...hahahahhaaa


 Suka gambar ni . Nak pulak dicha posing sama2 tu..



 Masuk je entrance tu disambut nagn mascot n orang2 tu. Kasi posing sekejap


 Si dara yang cekci. Ayoooo bila mau tumbuh rambut adik manissssss.....


 Sebelum simpan camera kita gedebush jap posing-posing.


 Air n budak-budak tak dapat dipisahkan. Dorang enjoy kami yang tua2 ni lagi enjoy tengok dornag hepy!



 Bapak itik sedang menbawa anak-anak itiknya berjalan keliling kolam.



 Amboi galaknya masing-masing



 Ololololo...swimming suit ni masih muat lag kat dicha. Nampak sangat badannya tak naik sangat.



 Sepupu sepapat. Sama umur.



 Dicha jeles kak syaza nya amik pic ngan ibu dia..



 Dengan biras saya. Kira kakak iparlah. Kak Sue. Panggil lah kakak walaupun dia muda setahun dari saya. Dia sangat best n sempoi...








Lepas pic ni asben saya pun simpanlah camera. Sayang tak dapat amik pic kat theme park. Banyakjugaklah saya main. Roller Coaster pun saya naik. hehehehheee

 Lama juga kami di sana. Sampai pukul 6 pm. Kesan sun burn nya masih ada kat saya sampai sekarang!

Itu sajer.

Pssst...lega dah hati saya pasal Danish kat sekolah. Dia pun dah ok dah. Belanja kat sekolah pun dah ok. Setakat ni dia tak pernah habiskan duit belanja dia. Soalan yang wajib saya tanya hari-hari rehat ngan sape?, ada gaduh-gaduh tak? tadi kat sekolah beli apa? Cikgu ajar apa? Cikgu ada pesan apa-apa tak? . Gerenti danish bosan sebab hari2 ulang soalan yang sama..heheheheee


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





    

11 comments:

mamyharraz said...

happy semua pic hanim :)

sunway lagoon mmg bestkan..akk ada niat nak bwk kakal jugak satu hari nnt..tgklah ada matta fair baru nak booked insyaallah :)

budak2 kalau dah berendam dlm air sukalah kan ;) besttt

lieyalatif said...

wah best2...sonok le dicha ngan danish dpt main air yeak.....enjoy dieorg kan hanim...budak2 ni senang jek nak tackle hati dieorg, ajak le pegi tempat2 cam ni sure hepi memanjanggg heheeheheh

atty's said...

seronoknya dicha dpt mandi ye
alhamdulillah danish okeh je kat sekolah

L said...

wa.. seronok.. nk kne g bukit merah nih.. huu

jom baca sekejp..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

mekchu said...

ramai tak org kat sana? seronok dicha dpt main air erkkk...

Mimy Hamid said...

mak budak yang sakan nak main air sebenarnya hihih..tp memang betul pun dpt berendam pehhhhhh kalah budak...seronok tak terkata...jadi kanak2 ribena...


p/s: dicha dah besar nampak tinggi lak

YaYaNsMuM said...

Wahh..seronook anak2 dpt enjoy kat sunway...budak2 la yg plg happy bila dpt g tmpt2 cmnie...(^_^)

Cho Zila said...

ala bestnyer gi sunway lagoon... akak sukaler tapi dah lama tak gi ... gambar tak banyak ngat yerk..nanti taruk lagi kot...

win@momyShaneQeisha said...

seronoknya hanim & family pergi sunway lagoon.anak2 win belum lagi merasa mandi manda kat sini.hopefully, 1 day ada rezeki kami dapat pergi sini :)
*cute sungguh Dicha, mcm mamanya

ieda said...

aloor bilelahh leh sampai sini
banyak tul tempat yg duk beranggan je .. ermm kekangan duit pun ye ..
buat masa nie tgk je org berjalan2 nie ekkeke

alor2 dicha tuu .. geram aunty tgk .. hurmm cantik2 lahh pic dan nampak sgt2 happy semua ..
yelah bercuti kan .. mana x seronok kan hanim ;)

IxoR@ said...

lama dah hanim tak update....
eh eh.. sy pun sama!

suka gak nak berendam, tp sy terpikir... ok ke kalau sy teruskan xtvt berenang sy ketika ni....

hurmmmm.....