Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, December 21, 2011

Wordless Wednesday - Nasi Lemat CT Garden Kampung Baru

Terletak berhampiran ngan Kelab Sultan Sulaiman di Kampung Baru. Rasanya dia buka malam je kot.



Satu bungkus 80 sen



Rasa nya sedap jugak.



Ayam goreng n paru sambal adalah wajib yer. Ada banyak pilihan lagi.


 Siap ada penyanyi lagi tau. Suara sedap n semua dia nyanyi adalah lagu baru.

Itu sajer. Wordless lah sangattttt....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





    

14 comments:

Papa PUSS said...

salam

sedapnye naseb dah makan pagi..

bonda dadif aka akish said...

nasik lemak comel!!!

sempoi!

Mimy Hamid said...

masih ada yer nasi lemak cik ct garden..heheh yer sini mmg pot nasi lemak tumpuan area kg baru...lama nya tak jejak..adalah 5 tahun kot..sedap lagi eh nasi lemak ni

Deqna said...

rasanya dulu2 harga dia 60sen kot... oklah tu, still posen2 lagi kan... lama sgt tak pergi situh..

Fatin Mraz said...

yummy!

rasp said...

laa bila u gi sini sis...
ntah2 malam yg sama i gi hehehehe...

| SUE | said...

lama dah nasik lemak ct garden ni. dedulu pergi masa zaman 50sen lagi.. dia bukak 6ptg smpai 6pagi.. kalau malam minggu, mmg penuh laaa org dok lepak sini... next time try rendang daging dia taw...sedap!

mamyharraz said...

mengigil akk tgk pic nasik lemak tu sedappnya hanim...lawan pulak dgn ayam goreng mmg terbaiklah!

POSH76 said...

kampung baru kalu layan nasi lemak malam2 mmg bess

wahida said...

aku tak tergoda sbb aku tgh kenyang sgt ni...heheh..

~AmyLiana86~ said...

amy selalu pergi kat sini dgn tunang amy kak..memang best sgt nasi lemak dia...70 sen je..biasa amy makan 2 bungkus..hehe..tambah lak dgn paru..giler best...ni duk terengganu dah xleh makan dh la..huhu

IxoR@ said...

waaahhhhhh nasi lemak ct???

adalah bahaya kengkawan ku... klu ada entri makan di blog korang, nti meresah la cik pora nak mencari makanan tu....

skrg.... mau cari nasi lemak mcm ni gak....

hahahahahaha... pening!

ieda said...

hurmmm masih ada nasi lemak 80 sen ye .. kalau kat tmpt akak rm 1 je lah .. tmpt lain rm 1.20 :))

NonaFauzi said...

dah 80sen dah..dulu 60 sen jer hihiih..pastu 70 sen..yg 80 sen nie baru tau..