Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, December 10, 2011

Rindu n ustazah saya.

Salam jumaat semua..
Macam dah lama je sy tak update. Rindu sebenarnya tak blogwalking kat blog kawan2. Dalam minggu ni mmg tak dpt nk tgk blog saya n blog kawan2 sebab saya tak bape sihat.
Saya mengalami ni*ple cracked. Ala melecet tu. Sakit oooooo. Demam jgk dibuatnya. Dicha kan suka mengempeng. Bila ni*ple saya sakit dia xpuas susu lah kan. Malam je dia meragam. Botol dia tak nak plak. Terpaksa lah sy bg nenen wpun sakit sangat. Smpai menangis jugak dibuat nya. Pegi klinik dah n sekarang dah beransur baik.
Last sekali saya selitkanlah pic ustazah saya ni. Weeken ni saya singgah blog uolls yer.
Hepy weeken n take care
~Sent via my lurvely nokia~





    

10 comments:

mamyharraz said...

patutlah lama hanim menghilang.

akk doakan awk cepat sembuh.dulu akk penah alami mcm yg awk rasa..mmg sakitttt..sabar banyak2 ya :)

ustazah tu mmg comeii ;)

Mimy Hamid said...

adussss walau tak rasa tp leh tau sakitnyaaaaa...lagi lagi tang nipple tu...sy pregnant pun kadang breast bengkak..aduhai...bawa berehat yer...have a good rest...

ustazah cilik comel nyaaaaaaaaaa

Pepel BoNda AmaNi said...

tomeinya ustazah kecik tue....hanim...cuba sapu ngan minyak zaiton..eida pun ada baca dalam buku la..pasal tue...xpasti la kan..mujarabnya sampai mana...

eis said...

alala comeinya ustazah hanim. hanim take care k..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

comelnyer dicha!!!

ptt lame x apdet..
seemoga cpt² sembuh ye daling!

ieda said...

oo patutlah hanim lama x online .. x ada singgah umah akak ..

x sihat rupenya .. akak doakan hanim cepat2 sembuh tau .. take care .. ape2 punn miss sgt dgn si kecik tuu .. eiii gerammm !

molek lakk pakai tudung tuu :)

Eri-chan said...

dicha pakai tudung bila waktu yg sesuai mesti molek. kecil2 ni blaja pakai tudung ibu dia dulu yer..hhee

IxoR@ said...

Tak sihat rupanya......

Cepat sembuh ya!

Ustazah tu comel... Kim slam! Hehe...

nieda said...

nipple cracked mmg sakit.. bolehnangis dibuatnya.. get well soon

mekchu said...

hadoi.. hadoi.. hadoi... sakitnya tu hanim oiiii... pengorbanan demi ustazah comel tu.. cubit kang...