Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, December 1, 2011

Pizza lagi!

Sejak akhir2 ni suka pulak saya makan pizza. Aduiiii manalah badan tak naik dan naik lagi...hehehee. Tapi sebab anak pun suka tulah beli jugak. Biasalah bila ngan anak2 kita kalah kan. Macam biasa bila pizza kita take away je sebab asben tak bape suka pizza. Melainkan kalu makan ngan mak abah saya atau kawan2 baru dine in. Jarang lah kot makan situ ngan asben saya. 

Kan ada pizza baru haruslah gedik2 nak cube kan.....kebetulan amsa tu balik Gombak so tapau pizza bawak balik Gombak.


 Bukti yang kami tapau.... Tapi macam biasalah servis PH ni agak lembs sikit. Kata 15 minit jadi setengah jam nak tunggu pizza ni masak!
 


Amik yang Large sebab mak abah nenek pun boleh makan. Dorang pun makan tau pizza. Jenis yang semua boleh telan macam saya....hehehehehee

 

 Model pizza saya....

 Kesimpulannya sedap.. tapi saya suka yang Ultimate cheesey bite yang biasa tu sebab yang ni agak muak sebab setiap tempat n celah ada cheese...

Kalu n3 saya ni berjaya pengaruh korang, sila lah ke Pizza Hut yang berdekatan yer...selamat mencuba....


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





  

10 comments:

rasp said...

sedap ek sis...
dah 2 kali gi pizza since ada promo nie tapi i tak terpanggil nak try lah...
ntah naper....

mamyharraz said...

Ok.husben hanim boleh gang dgn suami akk.sbb tak suka pizza ;)dan masalah besar akk penggemar pizza ..

kacaknya model pizza tu..nnt kirim salam ya ;) hehe

POSH76 said...

lagi citer pizza...teruja sungguh!!!!!

lieyalatif said...

lieya pun suke pizza...uih no 1 tau ....seb baik laaa dominos dekat n ade delivery...lagi laju laa dok mengoder ekekeekek...

PH yg baru ni lieya tak try lagi hanim...nanti lehla try dah hanim ckp sedap...

Queen said...

nik suka dominos... pizza kurang sikit.. =p

~izan~ said...

pagi2 masuk sini hadap gmbr pizza..tak menahan jadinya perut menyanyi riang!

Mimy Hamid said...

sy jugak tak dapat dapat lagi..hr tu call delivery takde penghantaran pizza ni..sentap

Eri-chan said...

tak suka servis pizza hut. sekian.

atty's said...

kty lom pernah lagi cuba pizza yg nie..

service kt pizza ni mmg agak lembab..bila ler nak improve agaknya

Pepel BoNda AmaNi said...

maktok amani pun penggemar pizza...