Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, December 22, 2011

Pergi KL bila Selangor cuti hari tu

 11hb kan Selangor cuti. Kami ke KL ada hal sikit. Pastu singgah Sogo saje jalan2 cuci mata n cuci poket. Sogo sale giler uollsssss.. Paling best sale perfume tu....tahan tahan diri ni tau. 


Orang tak lah berapa ramai sangat. Nak bayar pun takde lah que panjang. Macam biasa singah makan lah kan. Sebab tak tau nak makan mana masuklah Manhattan Fish Market ni. Kesian asben saya tapi tengok menu ada lah menu selain seafood tu.


 Buah hati pengarang jantung kami. Bila masuk restoran mesti rasa kesian kat waiter/waitress tu sebab gerenti dorang kena bersihkan dengan teruk tempat kami makan nanti. Anak dara tu pndai sangat buat kecah/sepah.


 Air kami. Kongsi2 lah yer. Ngam-ngam abis. Takde pembaziran


 Biasalah mesti order Spagetthi Carbonara. Ada ayam lagi. Sedap sangat! Amik yang besar punya.
Ingat nak amik seafood platter tak jadi sebab takkan saya sorang nak makan tu jer. Asben kan tak makan seafood. Rugi oo kalu pegi MFM ni tak order tu. huhuhuhu



 French fries with cheese kot namanya. Untuk anak2. Ni pun sedap. Cheese kan mana tak sedapnya kan...


 Ni asben saya punya. Nasi apa entah. Tak bape sedap. Kesian dia. Tulah rugi kalu orang yang tak boleh makan seafood ni. Pilihan menu terhad!



 Saya dapat sling beg. Konon2 adiah inadvance tu. Bukanlah hadiah kan sebab benda ni tak berbalut pu hehehehee . Beg nya ada di N3 INI

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





   

10 comments:

~AmyLiana86~ said...

wah lapar la kak tgk makanan2 dlm nie..nak2 ns hasben akak punya tu..heheehe

~izan~ said...

tak pernah mkn kat sini sbb tak tahu apa makanannya hehe..ni tgk kat sini gmbr2 makanannya boleh la try hehe

Papa PUSS said...

husband xmakan seafood ke?
sama laa kami hahaha.. tapi sedapnya makanan dia.. terliur lak ase..

rasp said...

mmg rugi kalo tak dpt layan seafood platter tu kan....
terkecur tgk the foods....

lieyalatif said...

ye la hanim...rugi tak mkn sefud platter tu...tapi nak buat camne kan....sian kat hubby....takpe laa nanti2 gi ngan kawan2 ke leh mkn lagi.....

kecur tgk menu2 hanim order....adoyai!

ieda said...

tapi nampak macam sedap semua ..
hurmm aah agak terhad kalau x leh makan seafood kan ..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

jln2 cari makan yer..
sy x sempat la soping sogo sale kismas ni.. adesss, asben standby ganti kwn die cuti la.. hukhukhuk..
kempunan nk beli perfume murah.. ;-p

mamyharraz said...

ak belum pernah try mannhatan nih..one day mmg nak kena try ;)

aduhaii pic mknnan tu semua buat akk tak senang duduk tiheee kegemaran tuuu :")

bestkan hanim dpt shopping kt sogo tgh sale...jd rambang mata! hehe

nieda said...

nida dh lama x shopping.. meroyan skjp tgk org shopping.. last week hubby ada ajak mkm mfm tapi x brape sihat.. skrg ni humaira plak batuk.. bila semua dh sihat harus ajak laki den ke mfm

Mimy Hamid said...

sy bekerja di hari hari hanim cuti tu..sbb kawasan KL...heheh seronok oke dpt soping sogo suasana lengang...sso jeles tau..sogo u sesak aje kalau weekend