Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, December 30, 2011

Ke Sunway kita!

Macam biasa bulan 12 je mesti ke Sunway Lagoon. Sempena birthday danish katanya..sebabkan masa ngam2 birthday danish ari tu kita ke Melaka, so postpone lah ke 31hb.

Tahun ni dah 3 tahunlah berturut2 bawa danish ke Sunway. Bawa dia kesitu sebab tempat tu yang dia suka. Dia boleh swimming n boleh main2 kat theme park tu.

Kali ni pergi lebih meriah sikit sebab pegi ngan family abang asben saya. Anak dia sebaya ngan danish. So, adalah danish kawan nanti.

oklah, hepy weeken n take care.
~Sent via my lurvely nokia~

7 comments:

♥ Wina ♥ said...

dah lama x pegi Sunway Lagoon huhuhuuuu

lieyalatif said...

wah meriah2...best le anak bujang ngan anak dare tu splash2 main air......enjoy le dieorg....sebelum masuk darjah satu heheehhe

Mimy Hamid said...

bestnya danish ibu abah bawa gi sunway lagoon..mesti seronok kann...enjoy uolss sefamilia

nieda said...

have a nice weekend yer

ieda said...

seronoklahh danish ..
main baik2 tau

dah lama x ke sunway

Deqna said...

haah kan dulu ada baca entry sunway lagoon.... memang tiap tahun awak ke sana kan... saya ke sana time ofis punya family day jer...

nieda said...

kalau anak dah suka wajiblah pergi..mahal tapi berbaloi jugak.

psst: nieda beli baby coat untuk toy Humaira kt Empire subang. Harga RM149 tapi kalau ada member card dapat lebih kurang RM100. Tak ingat harga sebenar sbb husband yang bayar. Tapi lebih kurang 100 lebih sikit lah.