Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, December 2, 2011

Kain polkadot saya


Taraaaaaaaaaa........
Orang dah lama ada kain polkadot saya baru nak ada ni....sangat ketinggalan kan? baru je siap Jumaat lepas. Suka polkadot sebab comel je dot dot tu. Tapi tulah corak2 macam ni ikut musim. Corak bunga n abstrak kot saya rasa tak ditelan zaman... Saya ni tak kisah kain n corak macam mana pun janji boleh pakai... Masalahnya bila ada kain baru kena lah cari tudungnya kan...part inilah cik abang tak bape suka...Yelah dorang mana tau matching2 ni kan.....

Cuti sekolah kan dan start bolehlah pakai baju2 ni p rumah orang kawin...kalu tak pun pakai p opis jer. 

Ok lah itu jer. 




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





  

17 comments:

bonda dadif aka akish said...

polka2...

=)

~izan~ said...

baru smlm mak izan belikan kain polka dot ni masa kat perhimpunan agong umno PWTC hehe..dpt jugak la sepasang hehe..cantik ni hanim,nnt dh pakai tunjuk tau!~

POSH76 said...

santek...tingin lak nak berpolka dot

Mimy Hamid said...

sy ada 3 pasang polkadot tak berjahit lagi...suka giler cotton polkadot make me shomelll gitu..pakai la sedondon ngan dicha..sure cute

mama tisya said...

cun kain polka dot tu

GreenJade said...

hehe saya pon baru siap buat baju sis..blouse polka dot..rasa glemer gitu ihiks

Neeza.Areef said...

comel2 kan? mak n anak leh pkai sama2...akak pn tingin nk bli tp rambang mata jek lom beli2 lg..

win@momyShaneQeisha said...

memang chomey kain polkadot tu hanim,famous betul skrg ni.win ada yg red colour juga

rasp said...

polka dot dot dot....
mmg tengah hangat di pasaran kan skarang...

lieyalatif said...

setuju ngan hanim...kalo polkadot ni bermusim...tapi takpe hanim..kite jgn buat die bermusim..pakai jek heheeheh....

lieya suke laa...cantik....cute jek!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hanim..
kebetulan.. my 1st baju kurung polka dot pun siap arini..
heheheh..
ahad ni nk pakai, x menyempat!!!!.. ;-p

ieda said...

aah lahh musim nie .. hurmm x leh jadi kena cari satu gak nie :))

mamyharraz said...

kaler merah tu cun sgt :)

nnt dah hanim dah pakai amik gambar ya :)

Pepel BoNda AmaNi said...

saya nie asyik la menunda nak beli kain polka dot ....tengok orang pakai sangat cantik...

wahida said...

aku jugak la tak de lagi kain polka dot ni...terasa sgt ketinggalan...huhu...

Mrs. Lady's Stylo said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

wardah @ fie shah said...

cantik sgt! nice colour.