Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Sunday, December 25, 2011

Hepy Birthday Danish!!!!!



 Hari nie genap umur danish 6 tahun. Semoga panjang umur n jadi anak yang bijak pandai n soleh yer. Ibu Abah n Dicha sayang sangat Danish tau. Muahsssss

Hari ni kami ke Melaka ada family trip. 2 hari 1 malam di sana. Family saya mak abah nenek, abang no2 saya sefamily n keluarga mertua dia jugak. Seronoknya cuti ramai-ramai ni. Misi holiday untuk mak abah kami semua. Kebetulan jatuh pada birthday Danish. Kira untuk happy kan Danish jugak lah.

Apa-apa pun take care yer n semoga semuanya berjalan ngan lancar n selamat...


 Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





   

8 comments:

ieda said...

eppy bday danish !!!

semoga jadi anak yg soleh dan cerdik pandai ye sayang :)

Papa PUSS said...

salam

happy besday boboboy hehe..
semoga sehat dan sukses selalu..
sayangi papa dan mama sebaik habis ea.. semoga besday boy dpt kek yg best heheee

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi besday danish..
semoga jd anak yg terbaik okeh!

Lady Rina said...

happy born day danish...sama nama ngan anak akak..danish jgk..tp bru 4 thn..:)

Mimy Hamid said...

hepi besday abg danish..semoga menjadi anak, abang yang baik untuk ibi, abah dan adik dicha yer

mekchu said...

happy 6th birthday danish.. senang nak ingat-xmas :)

rasp said...

hepi belated birthday danish...
semoga menjadi anak yg soleh...

Deqna said...

hepi belated birthday danish :) untie tua sehari daripada danish..hehehehe dasar tak sedar diri yer.....