Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, December 15, 2011

Hari ni birthday kita.... Sweet 29!


 Hari 15hb Disember ialah tarikh lahir saya...Menjadikan umur saya 29 tahun...Tahun depan dah masuk 3 series....sekejap je masa berlalu. Dan saya bersyukur dengan apa yang saya ada sekarang. Terima Kasih pada Allah yang memberikan segala apa yang saya ada hari nie.....dan masih bernafas hingga hari ini.... 

Oklah tak mo cakap banyak hari ni mau dating ngan asben tengok Ombak Rindu......lama dah tak tengok wayang berdua. Last masa bercinta dulu.




Tak sangka pulak asben nak tengok. Tiba-tiba dia cakap  form cuti dah amik n nak apply 15hb sebab nak bawak saya tengok Ombak Rindu. Ala-ala suprise gitu. Suka! Dah lah tahun lepas dah suprise kan I. Yelah saya tau asben saya ni jenis macam mana. Dia mana layan cerita melayu n cerita cinta ni. ...Terima kasihlah abang yer.. Jangan dia tido sudah masa dalam wayang nanti



Oklah Uolss selamat bekerja yer....daaaaaaa


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





    

23 comments:

lieyalatif said...

so sweeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttt!!!
berombak rindu le kamu nanti yeak...auwwwww.....enjoy your special day hanim!!~

hepi besdei my dear fren....all the best and may all your wish come true...

mrs.ecam said...

oooo sebaya kt yek...heee hepi besdayyyy.....aku x berombak rindu lg nih...kang ko reviewkn jela ek...hekhek....

smoga dmurahkn rezki n bahagia selamanyer...amin insyaallah....peace

Mimy Hamid said...

hepi besday dear hanim....panjang umur murah rezeki...hanim adik sy setahun hehehe...belum 3 series...hepi dating jugak bersama....hamboii jgn lupa pegang tangan jgn lepas yer...hiihi

Sidratul Muntaha said...

amin
syukur
selamat hari lahir..
mudahan Allah sentiasa memberkati perjalanan hidup

bonda dadif aka akish said...

hepi besday anem!!

makdara TERdiva said...

happy birthday anim :D

semoga diberkati Allah selalu

Deqna said...

Happy birthday yg ke 29 Hanim... semoga bahagia selalu.....

selamat berdeting jugak..... eh anak2 ikut tak? hehehe

rasp said...

happy happy happy birthday sis...
cuwiiiitttnye hubby u...
demi isteri tercinta....
buat surprise gitu, best best best..

mamyharraz said...

Happy Birthday hanim.

so swett nak p menonton dgn suami..harap hanim bergembira ya ;)

Pepel BoNda AmaNi said...

selamat hari lahir hanim......wah bestnya asben bawak date di hari lahir....jeles nie....

ieda said...

eppy bday hanim ! ..
wahh adiah ombak rinduu tuu
merasa juga tgk

be happy on ur day dear !!!!

POSH76 said...

Happy birthday yer hanim...moga murah rezeki & bahagia dunia dan akhirat....tu tanda cik abg syg bangat ni...bukan sng nak ajak org lelaki tngk citer melayu ni

mekchu said...

dah wish kat fb.. tp nak wish kat sini jugak.. happy 29th birthday hanim.. muda lagi apa.. dan selamat berombak rindu ;)

GreenJade said...

wow vely lomentik nye hubby u...hepi betday Hanim. wish u gud health, success & happines alws yeah

win@momyShaneQeisha said...

happy bday hanim, sama umur rupanya kita dua.anak pun sama sepasang.
*so sweet...dilanda ombak rindu la hanim & hubby masa tengok wayang nanti, hehe.

wahida said...

hepi beday dear...

semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...


enjoy ur movie dear...

Emy Tak Kecik said...

selamat hari lahir muza...
kita doakan muza & family diberi kebahagiaan dunia dan akhirat...

Ombak rindu best :D

Eri-chan said...

weeeeeee sweet jek walau tak minat pilem melayu tp sebab kekasih hati dia suka...sanggup cik abg dia cuti bwk tgk pilem. yay!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi besday daling!!!!!
semoga panjang umo, murah rezeki & diberkati olehNya selalu.. =)

asben kamu sgttttt romantik kan,
kl tak.. takkan die sanggup temankan awak tgk ombak rindu..
huhuhu, asbenku jugak x lyn jcite melayu jiwang ghitu..
huhuhuhu... cedey2, takde geng nk nonton!

Lady Rina said...

happy born day...bestnyerr dapat tgk movie with husben...so sweet..:)

Dalila Hamid said...

hepy belated besday... moga panjang umur , murah rezeki dan berbahgia di sampaing org tersayang

nieda said...

huby nieda pun x layan citer melayu ni..kna tunggu masuk astro first lah gamaknya

IxoR@ said...

Hepi belated besdayyy....

Moga terus berkasih-sayang...