Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, November 16, 2011

Ultimate Cheesy 7 ke Ultimate 7 Cheesy?

 Konfius pulak tajuk pizza tu..takpelah yang pnting ada tujuh jenis Cheese dalam pizza tu. Banyak2 keluaran pizza yang baru saya paling suka yang ini. Paling suka cheese yang bulat macam bola pingpong tu...
 
 Kami tapau je. Asben balik keje singgah  Pizza Hut jap. Weekdays kan macam malas nak kuar
  
  Tara.....beli satu je yang medium sebab saya ngan dnaish je yang suka pizza abah dia tak suka. Paling best yang bulat2 tu danish bagi saya...Perghhhhhh!!! nikmat...makin bulat besaaarrrr lah ibu awak ni....
 
 Danish leh geng ibu dia sebab dia suka pizza. Ibu makan 2 keping lain dia makan...hebat ooooo anak ibu....wakakakakkaa


Itu sajer..

Psstttt...minggu ni n3 makan sesaje....rasakan :)....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





   

8 comments:

Mimy Hamid said...

saya mood PHD ngan pizza sebab nak ultimate 7 cheese ni tapi tak leh lak delivery ...hmmm bengang...so pasni dah suka dominos lagi sedap

Pepel BoNda AmaNi said...

yang PHD punya lagi sedap rasanya....

mamyharraz said...

entry makan-makan akk suka hehe lepas akk tgk pasnih mesti nak try jugak sbb teringin =P

danish sama dgn ank akk suka pizza :)

SYANI said...

Yang cheesy2 ni memang suka sangat.. Dah try dah hari tu tapi cam tak puas makan.. Nak kena beli lagi nih!

wahida said...

i like cheese so much!! harus try nnt ni..

rasp said...

baru je gi makan pizza last wiken...
tapi tak amik yg nie...
amik yg ada cheese kat dlm crust dia tu....
next time leh gak try nie...

IxoR@ said...

tak pe entri makan pun, asalkan hanim update belog!

suka baca....

hmmm pizza... suka gak pizza tapi cheese yg bulat2 tu... rasa takut nak makan. punah diet sebulan....

huhuhuhu....

Eri-chan said...

cheese buat terliur tapi pizza hut punya service padamkan niat aje