Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, October 19, 2011

Wordless Wednesday-Quarter Pounder with cheese

Melepek cheese dia kat situ. Geram n lapor!!

14 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

sedap kan quarter pounder nie...

luahfikiran said...

SALAM,
SUKA CHEESE !

Queen said...

waaah..tu dieaaa......

nik suka quarter pounder dari dulu lagi.. nym..nyum..nyum

atty's said...

jeles ni ..hanim dah terai.kty lom lagi

mamyharraz said...

adoii hanim...cheese tu mmglahhhhh hehe akk tak try lagi yg ni..

POSH76 said...

baru sgt makan MCD..kena pantang so....tengok jelaaa huhu

NM02 said...

dapnyer!!!!!!

ieda said...

wah ! mencik !! huhuh

lieyalatif said...

fuh....terliur tgk chesse yg melepek tu hanim ....

eis said...

cheese itu! grrr..

~izan~ said...

cheese dia....menggoda!

Mimy Hamid said...

aiyooo cheese leleh geramnya tp quarter pounder ni daging i tak makan leee

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

yummeh!

IxoR@ said...

tu double ke tak?

hehehehe...

cheese mmg tak bole blahhh, lagi2 bila tengOk iklan TV... ya ampunnn lupa diet jap....

suka!