Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, October 10, 2011

Entry Ayam Penyet AP lagi.

Ha kau pagi petang cite ayam penyet je. Tadi kami lunch di ayam penyet lagi. Makan ramai2. The more the merrier gitu.
Tapi kali ni saya makan bakso dia plak. Rasa dia ok ok je. Sedap lagi ayam penyet dia.
Korang lunch apa ari ni?
~Sent via my lurvely nokia~

14 comments:

mamyharraz said...

akk lunch kuew tiaw kungfu :)

mmg nak kena terjah ayam penyetlah nampak gayanya hehehe

bestkan keluar lunch ramai2 camni baru hepening :D

POSH76 said...

mmg tirgodala nak pekena ayam penyet AP ni nyum2

atty's said...

kty lunch maggi goreng

Cho Zila said...

akak kurang sikit ayam penyetni... mungkin belum meresap ke tekak lagi.. ..

makdara TERdiva said...

MDT mkn kuewtiow bandung..pergh!! rasa nak jilat2 jer pinggan tu..tp cepat2 tersedar diri..haha!

Ya ALya said...

tak pernah makan lagi pun ayam penyet ni....

chekna @ mama ziyad said...

pernah la makan 2/3 kali, tp hubby xbrape suka sangat + last time masa pegi kat sec 18 shah alam, service slow ya amat...

ieda said...

alooor akak x pernah makan lahhh huhuhu

Mimy Hamid said...

ulang alik tak puas makan yer...hehehe..sedap kan teringat ingat ni

Pepel BoNda AmaNi said...

gara2 ayam penyet awak la..hari nie lunch gigih g cari ayam penyet jugak..nasib baik dapat..heheheh

~AmyLiana86~ said...

bestnyer bakso..hehe..amy pernah makan ayam penyet kat shah alam tp pelik nape xde kuah ek..huhu..

Cik Wanie Ghani said...

alamak,
sedapnya kak....
adoilah....

nieda said...

huwaa bestnya mkn beramai2

IxoR@ said...

again? tapi tak pe...

sy suka jew....