Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, October 21, 2011

Dicha ada baby

Doll tu dicha panggil baby. Tu pic pagi tadi. Dia sibuk nak bawak p nursery tapi memang tak lah, ada bb tu dalam kete saya ni.

Kadang kadang dia nak main ngan baby tu tapi lebihnya dia main pistol abang dia. Pengsan!
Baby tu pun sama macam dia, dua dua motak.

Oklah,hepy weeken. Weeken ni saya jengah blog korang yer.

17 comments:

POSH76 said...

cumilla patung tu pakai contact lense lagi....dah macam muka dicha pun ada ...jgn main pistol nanti dia tak gegirl

nieda said...

kalau humaira mmg sukalah baby...tiap2 hari nak mandikan baby

Neeza.Areef said...

leh la dicha blajor2 jaga adik hehe

mekchu said...

baby tu sama ok dengan dicha.. hanim, ce cuba pakaikan dicha ngan reben.. pas tu amek gmbr.. konpem comelssss...

Deqna said...

dicha ngan dolly memang cam serupa jer.. dua2 pun cute :)

mamyharraz said...

kalau gegirl mesti suka patung kan..

hee tp mmg sama cam dicha doll tu :)
makin comelll dicha geram!

NM02 said...

udah nmpk nguper dia jugak le

Queen said...

alamak...dicha jela jadi bb auntie...someeellll sunguh dicha nie la..tgk die sengih gitu..alooooolololololo...


pst : baru perasan gambar header ada buaian aqiqah Quiny Bridal..
hahaha....

Mimy Hamid said...

doll yg sama macam tuan nya...motakkkk...hehehe baby girl best kan suka main doll...terserlah gegirl

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hanim, dicha bg hint nk beradik lg ler tew..
hahahah, sama2 kureng rambut yer.. hehehehe..

atty's said...

muka pun lebih kurang je ngn dicha..sama je comey ngn bulat.

Emy Tak Kecik said...

elok plak sama2 motak hehehe

win@momyShaneQeisha said...

makin comey Dicha ni, dolly & dicha tu mcm sama cute je hanim :)

~izan~ said...

comeynyer doll dia..acik nk pinjam boleh? hehe

Eri-chan said...

takotla tengok baby dicha. serius. huhu

lizz said...

ololo comelnyer dier....

Pepel BoNda AmaNi said...

warna mata jerk bezakan dicha ngan baby tue...comey....