Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, October 12, 2011

Betul ke pasal kes bayi 23 hari diliwat tu

Tadi tengok fb tiba2 ada orang share pasal bb yang kena liwat ni. Saya tau pasal cerita ni hari Sabtu. Tapi macam percaya n tak sebab ada yang kata surat khabar HM tu macam suka buat cerita sensasi. Lagipun paper lain takde kuar pun.

Tadi tetiba ada orang share pic baby kat fb. Mengalir air mata ni tengok bb tu. kesian sangat2. Sampai hati bapaknya buat sesuatu yg kejam ke atas anaknya sendiri. Tak tercapai dek akal benda yang kejam tu berlaku ke atas baby tu.

Yang menjadi persoalan saya sekarang ada kah binatang bertopengkan manusia tu dah ditangkap? Tolonglah tangkap binatang tu. Tolonglah bg hukuman yang sangat berat ke atas binatang tu!

Sy ada pic bb tu tp tak sampai hati nak letak kat blog sy.

~Sent via my lurvely nokia~

11 comments:

mamyharraz said...

mmg zalim sgtkan..kalau benar cerita tu..akk tau tp tak sanggup nak baca :(

Mimy Hamid said...

memang keluar dalam Harian Metro tak pasti lak kesahihan berita..tp kalau betul memang dia binatang...tak de iman

atty's said...

memang binatang..kalau betul citer tu.sampai ati..langsung tade sifat kemanusian lagi dah..

ieda said...

betul dikkk
huhuhu ramai yg merintih mengenang berita tuu
paling sedih bila tgk wajah bb yg sedang nangis ituu huhu

kalau aak ada disitu , akak x cakap banyak akak ambil batu rejam @ rodok dengan benda tajam .. tgk mcm mana sakit tak binatang tu ! HUHUHUH

| SUE | said...

macam tak percaya je ada yg sanggup buat camtu...mmg bintatang, keji betul

Pepel BoNda AmaNi said...

tue la..eida pun taw pasal nie hari sabtu lepas...sedey sangat2 kan...rasa nak tikam jerk bapak binatang tue.....memang xda hati la bapak tue...

mrs.ecam said...

bunuh jek 'binatang' tu....geram sngt nih sbb terbyg2 si kecit ms bb...kt nk pgang mandikan pong gigil2 ni plak nk d liwat kn...eiii gerammmmmm

Amy Syaquena said...

serius mcm x percaya je ada yang sanggup buat cam tue...

POSH76 said...

elok sula jer org camni melampau!!!!!!!!

makdara TERdiva said...

tu bukan manusia lg tu..
tu binatang..geramnyerrr

IxoR@ said...

sy lagi tak sanggup nak baca berita penuh pasal tu....

sakit hati!