Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, September 8, 2011

Syawal 2011 - Pagi Raya,

Baru hari ni berkesempatan nak update pasal raya kami. Merasalah sampai minggu depan saya update pasal raya jer heeeeeeeeeee.. Gambar adalah membanyak so agak rugi kalu tak share....


Tahun ni turn beraya di sebelah asben di Sauk, Kuala Kangsar. Tahun ni semua adik beradik asben yang dah kawin semua ada. Sangat meriah n best!

Macam biasa pagi-pagi lepas solat raya aktiviti salam-salam pun bermula. Ni pun cepat-cepat salam sebab takut rumah PIL diserbu orang. Tak nak jadi amcam dua tahun lepas, satu gambar pun takde masa salam-salam tu..

Ornag yang pertama haruslah salam yang otai, ayah mertua n mak mertua. Kat sini saya share family saya je yang bersalam yer, yang lain saya upload kat FB .

Asben saya salam otainya.

Lepas tu menantu dia yang paling comel besar plak, saya lah tu.

Lepas tu salam mak mertua saya. MIL yang sangat baik. Luv u lah mak!

Danish salam Tok Wan dia pulak.

Orang yang terakhir saya salam ialah asben saya. Malu pulak nak salam-salam depan orang ramai.

Selamat Hari Saya & Maaf Zahir Batin bang....
Masa ni memang nak nangis tapi sebab asben n abang dia buat lawak terus tak jadi nangis. Selamattttttt...kalu tak cair makeup I....

Ampunkan salah silap saya, halalkan makan minum saya, duit raya bagi lebih sikit yer. Eh!..

Iye, abang maafkan.. Servis kasi up sikit yer....Eh! Eh!

Lepas dah salam-salam semua, kasi snap lah satu family...

Family saya bersama PIL. Terselit plak anak adik ipar saya.

Danish bersama sepupu kesayangannya. Anak abang ipar saya.


Paling suka pic ramai-ramai ni. Rindu pulak kat semua orang...

Pic Raya kami. Berkelabu di Hari Raya...







15 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

cantik.....selamat hari raya hanim...danish..n dicha....

NM02 said...

warna warni aidilfitri

meriah kan kan kan

atty's said...

kan main comey lagi danish ngn darissa..

ieda said...

hahahah tang servis kasi up sikit tuu x menahan lahhh ekkeke

mamyharraz said...

akk tumpang hepi tgk kemeriahan hanim beraya :D

tp kan hanim..tak berjumpa pulak kita kt pekan kuala kann akk mmg dok berulang kesitu beli brg hehee..dlm hati akk harap2 gak terserempak dgn hanim ;)

bonda dadif aka akish said...

canteq..basju sepesen..

=)

wahida said...

ekekek...lawak la ko ni...servis kasi up sikit...hehe...

nieda said...

cantiknya baju raya muza n family

Redbloodsnow said...

camat raya anim. lama zie tak menziarah blog anim ni. hehehe.

Mimy Hamid said...

selamat hari raya hanim..oh dekat je kg husben...org kuala kangsar...sedondon semua...hanim pun sekali sekain ngan darissa

BB Luvs Me said...

lovely pics!! gorgeous family and cute kids!

xoxo
BB Luvs Me

Come join our facebook giveaway and get a chance to win clothes for your baby!

Feel free to visit our website bbluvsme.com!

rasp said...

cantikssss....suka gambar sekeluarga...

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

~izan~ said...

cantik la kaler baju hanim..biru2 ke pepel tu ek?

bila amik gmbr smbil salam,mmg selalunya akan gelak2 hehe..

onniesham said...

selamat hari raya anim, maaf zahir & batin.

banyak gak pic raya awak. sy xde pic salam2 pon tahun ni. tahun ni salam pon kelam kabut je, sbb masing2 lmbt smpai umah parents saya.

btw, cantik baju raya awak anak beranak. grey ke silver tu?