Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, September 5, 2011

Kembali bekerja setelah lama bercuti raya

Salam semua. Ari ni saya dah start keje. Malesnyeeeeee nak kerja tuhan jelah yang tau. Cerita n gambar penuh masa raya ari tu esok-esok lah. Tak sabar nak tengok pic raya korang semua.'mesti meriah kan

Di kesempatan ini saya nak wish hepY birthday kat asben saya. Hari ni hari jadi asben saya yang ke 30. Saya doakan abang panjang umur, murah rezeki n dikurniakan kesihatan yang sangat baik. Saya,danish n dicha sayang abang...muahs
~Sent via my lurvely nokia~

7 comments:

azzey said...

malassssssssssss betol nk keje hari ni kan...:(

makdara TERdiva said...

samala..harini dah stat keja
tp best sbb jalan raya pun masih lengang..leh main tidor2 atas jalan eh!

POSH76 said...

back to work....mmg mood raya lagi hehe

mamyharraz said...

samalah akk pun dah start keje hari ni..

mood sgt sgt sgt malas...

*happy birthday utk husben hanim* :)

~izan~ said...

slmt bertugas hanim... comey gmbr! berseri2 utk memulakan tugas yer =)

hepi besday utk huby hanim..semoga dikurniakan kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki selalu..Amin...

ieda said...

eppy bday buat hubby hanim .. semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki selalu ;)

akak punnn memang malas sgt2 nak kerja hari nie .. ikut kan aje layar hati nie huuuh

Mimy Hamid said...

ckp kat hubby yer hepi besday...semoga menjadi suami dan bapa terbaik....sy dah keje selasa..lemau lagi