Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, September 9, 2011

Darissa masuk wad

Malam semalam dicha kena tahan wad.Dicha muntah2 n cirit birit. Puncanya sama ada keracunan mknan atau tertelan cologne.

Sebenarnya selasa malam dicha ada tertelan sikit cologne baby johnson tu (minyak wangi bb). Tapi dicha takde tunjuk kesan apa2 pun. Doktor ckp kalu dalam masa 6 jam dia ada muntah2 kene bawak p hospital cuci perut. Tapi sebab dicha xde tunjuk sebarang kesan,kami tak bawaklah ke hospital.

Tetiba semalam dlm kul 2 pengetua taska kol ckp dicha muntah n cirit. Lepas tu terus bawa ke hospital n terus kene tahan wad.

Harap darissa cpatlah sembuh n cepat kuar hospital. Terima kasih pada kawan2 yang komen kat fb yang doakan kesihatan darissa.

~Sent via my lurvely nokia~

15 comments:

atty's said...

siannya darissa..semoga cepat sembuh.amin

etiey.com said...

siannya darissa...... moga cepat nya sayang! hanim sabar byk byk yer...

lieyalatif said...

ya Allah...tetelan bende tu rupenye....harap tak teruk n dicha cepat sembuh yeak....

rasp said...

siannya dicha...smoga cepat2 lah sembuh....smooocheeess & huggsss!

Mimy Hamid said...

aduh kesiannya...camner baby dicha leh terminum cologne tu...cepat sembuh yer ...mama dicha pun be strong key

Ibu Dhia a.k.a Miss Yan said...

semoga cpt sembuh ye darissa syg.. kesian kena cucuk masuk air ye.. mcm dhia la dlu kena cucuk.. get well soon syg..

Pepel BoNda AmaNi said...

get well soon dicha..sian dicha...

| SUE | said...

get well soon dicha!

POSH76 said...

get well soon...sian dicha...

wahida said...

ya Allah! anak dara aku tu masuk ward? siannya....
aku lak yg sedih sekarang ni..harap takde apa2 yg mudarat...

semoga cepat baik ye dicha sayang..
ko pun teruskan berdoa tau...

masuk ward mana?

Ya ALya said...

semoga cepat sembuh yer darissa......

~izan~ said...

alahai..kesian darissa...semoga cepat sembuh yer.. acik doakan..

eis said...

alamak..cian dicha. semoga cepat sembuh..

IxoR@ said...

masuk2 je blog ni.. dapat kabar tak baik...

dicha sayang, cepat sembuh ya....

:)

ieda said...

ya allah dikk dah selalu ke dicha tertelan cologne tuu .. aduhhh kesian tgk wajah dan tangan dicha tuuu huhuh dia punn akak tgk dah susut sikit kan ...

take care dicha baik2 nim akak doakan dicha akak sihat semula .. apa2 please update ! ...