Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, September 6, 2011

Cerita sebelum Raya - Berbuka di Hotel Grandcontinental

Orang lain semua dah cerita pasal raya, saya jugak yang masih ketinggalan heeeeee...

Sebabkan ini pertama kali saya berbuka di hotel (kesian kan?) haruslah saya blogkan juga....layan jelah yer...

Berbuka di sini sebab mendapat jemputan last minute dari opis. Yang mendapat jemputan pun hanya dari department saya jer. Orang dah ajak kan haruslah I pergi. Dahlah free, rugi ooo kalu tak pergi...


Saya n anak-anak. Saya pergi satu family n semuanya FREE!

Antara kawan-kawan yang hadir. Tak semua dapat pergi. Ce tengok Darissa, setiap kali kita nak amik pic n cakap senyum dia mesti teleng. Teringat plak anak Mekchu, Najmi/Micah. heeeee

Danish n kawan barunya.

Antara makanan2 pada hari itu. Tak semua pun saya snap. Ini pun amik pic dari opismate saya. Malu ooo nak snap-snap sebab bos paling besar pun ada sekali.

Kek-kek kat Hotel Grandcon ni memang sedap n terbaik..

Paling sedap Chocolate Pudding ni. Dua kali saya dok ulang makan. Memang terbaik!

Kambing golek pun ada...Tapi saya bukan peminat kambing so pandang sebelah mata jer.

Itu station buah-buahan.

Pic last. Kenangan di Hotel Grandcontinental Kuala Lumpur.

Secara kesimpulannya, makanan semua oklah. Kata dah free kan takkan nak banyak bunyi. Nasib free kalu kena bayar memang saya dah bunyi dah kat sini. hehehehhee. Apa-apapun terima kasihlah bos besar sebab bagi peluang kat kami berbuka disini. Tahun depan jemputlah lagi yer...


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

14 comments:

ieda said...

paling best bila semua freeee :)

mamyharraz said...

untungnya boss belanja termasuk family :)

pic kek tu buat akk terliur..sure sedapsss kan :D

Mimy Hamid said...

wow berbuka hotel..ada kelas...makan sedap apa saja

atty's said...

betui kan hanim..dah benda free..layan kan jer.

wahida said...

aku pun tak mkn kambing...kalau ada kambing golek sekali pun, orang ramai duk berebut, aku sikit pun tak heran...

nieda said...

sejak kawin tak pernah lg berbuka kt hotel..

luahfikiran said...

SALAM SYAWAL,
OFIS JEMPUT SATU KELUARGA? HEBAT TU !

win@momyShaneQeisha said...

murah rezeki hanim & family dpt makan free.bestnya :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

best wooo, org banje buka pose kat hotel..
asben sy punyer opis pun ada wat majlis buka pose gak kt awana kemaman.. tp sy x gi..
letih lol nk drive jauh pastu rush blk plak,.. huhuhu..
melepas!!!

POSH76 said...

sekali sekala makan kat hotel mmg berbaloi nak2 yang free...bessla menu dia

rasp said...

makan buffet berbuka free dgn famili memanglah berbaloi2...
baikkk boss u sis :)

~izan~ said...

wah kambing..izan ni pengambing orangnyer haha.suka mkn kambing..

kalau dah org jemput,mmg rugi tu tak dtg.makanan plak semua nampak sedap!~

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya bos besar belanja...kat ipis eida nie verangan jerk la...nyampah taw bos nie...

Redbloodsnow said...

melior zie tgk kambeng golek tu..pergh! :D