Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, September 12, 2011

Alhamdulillah & Tq semua

kan hari tu saya ada cakap yang dicha masuk hospital. Dicha dah kuar dari hospital Jumaat malam lepas. Lupe nak bagi tau masuk di hospital sg buloh. Alhamdulillah dicha semakin ok. Masih cirit lagi tapi dah tak kerap. Takdelah cirit tu kuar air sesaje macam sebelum ni.

Terima kasih saya ucapkan pada semua kawan2 yang doakan supaya dicha cepat sembuh. Yang pasti cirit n muntah tu bukan sebab dia tertelan cologne. Alhamdulillah.

Blog kawan2 yang saya tak singgah tu InsyaAllah dalam minggu ni saya cube melawat yer. Rasenya keadaan sekeliling dah stabil kot. heeee

Yang pasti saya rindu nak baca cite2 korang semua.

~Sent via my lurvely nokia~

19 comments:

mamyharraz said...

syukur dicha dah sihat :)

rindu nak baca entry hanim juga :)

bonda dadif aka akish said...

syukran....dica dah ok..

dadif kuh pulak yg tak ok..

ieda said...

syukurr dicha dah semakin ok ..
:)

eis said...

gambar terbaru dicha? syukurlah dah sihat dan ceria dia :)

POSH76 said...

alhamdullilah sihat dah Dicha....

Mimy Hamid said...

Alhamdulillah dicha dah sihat...lega dgr pasni dicha kembali aktif dan bertenaga la...

wahida said...

alhamdulillah...dicha dah sihat...risau aku...

dicha baik terus tau...meh auntie cium sikit...muah!!

onniesham said...

alhamdulillah, dicha dah sihat. risau kan anak sakit smpai kena tahan ward ni. hopefully lepas ni dicha kembali sihat n ceria.

Sidratul Muntaha said...

lama tak singgah sini smpai tak thu dicha sakit..
mintak maaf la byk2...

Deqna said...

Alhamdulillah dicha dah ok... memang amik masa tuk baik.. macm marissa hari tu dalam seminggu gak lah baru dia ok sikit.. kalau tidak memang kalau berak tu memang air je lah....

rasp said...

syukur alhamdulillah dia dah sembuh...
risau je kan....

Eri-chan said...

akhirnya budak kecik ni dah sihat...alhamdulillah

IxoR@ said...

syukur dah nampak dicha senyum....

hanim, klu senang VOTE sy bole kt fesbuk untuk contest Marie France.
Klik je link ni, like the page... vote me 'noraini dahlan'...

http://www.facebook.com/mymfb?sk=app_150284795038582

TQ.

Queen said...

alhamdulillah...owh..dicha cherry berry rupanya...

atty's said...

alhamdulillah dicha dah smkin sihat..

Pepel BoNda AmaNi said...

syukur alhamdulilah....

Cik Wanie Ghani said...

alhamdullilahlah Darissa dah ok,
lega rasa hati.....

nieda said...

alhamdulillah..

mummysyafie said...

alhamdulilah dicha dah ok. sori Hanim..nor baru tahu pasal ni..lama tak blogwalking. mood baru pulih kembali ni