Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, August 10, 2011

Syukur Alhamdulillah

Syukur Alhamdulillah, rezeki Ramadhan. Terima kasih Allah , TQ bos!

Pada sape yang ingat masa awal tahun ari tu saya adalah buat entry 'Saya yang berkecil hati'. Alhamdulillah, selepas saya bersabar dengan semua tu dapatlah saya tengok hasilnya. Syukur sangat2.

Luv u la bos! Wah! Dan2 nak love-love bos kan.hehehehee

Pada kawan2 blogger semua, saya ucapkan terima kasih juga. Weeken saya terjah blog korang yer. Tq!
~Sent via my lurvely nokia~

28 comments:

NM02 said...

alhamdulillah, berkat kesabaran ada kenikmatan kemudian hari

syukur

lieyalatif said...

tahniah hanim....bertambah hepi la yeak cik kak kite nie...sure senyum manjang gitu arini eheheheeh

mamyharraz said...

Alhamdulillah reseki raya :)

Watierman, rmanbkr said...

Assalam Dik Hanim..Selamat Berpuasa dan Tahniah for the increment tu!....rezeki murah dan barakah!

| SUE | said...

congrats hanim!!

Mimy Hamid said...

tahniah hanim...rezeki ramadhan dan juga untuk anak anak...syukur

~AmyLiana86~ said...

bestnya kak..papepun tahniah yer..

NeenaAnuar said...

wahh.... congrats dear! (:

cheqna said...

pepun sabar itu besh kan...ada hikmahnya...
tahniah ye =)

eis said...

rezeki ramadhan, rezeki org yg bersabar ;)

wahida said...

alhamdulillah, aku tumpang hepi utk ko...
berkat ko sabar tu, ada hasilnya...

wahida said...

eh, lupa lak nak ckp:

tahniah!!

POSH76 said...

Tahniah!! u deserve it...

ieda said...

waaaaaaaaaaaaa tahniah dikkkk ! ... :)

Dee said...

alhamdulillah dan tahniah..berbaloi kan kesabaran tu..

win@momyShaneQeisha said...

congrates hanim, bestnya..murah rezeki :)

Eri-chan said...

kesabaran berbayar..
hanya mintak dengan sungguh2 padaNya..
rajin2la kawan2 semua baca ayat 1000 dinar masa dalam perjalanan ke tempat kerja...

onniesham said...

alhamdulillah..syukur. ini lah nikmat bg org yg sabar. congrats hanim

atty's said...

alhamdulillah..murah rezeki hanim

~izan~ said...

Alhamdulillah..rezeki bertambah... =)

rasp said...

berkat kesabaran u selama nie...
congrats...

Emy Tak Kecik said...

alhamdulillah rezeki muza kan :D

mummysyafie said...

taniah hanim..alhamdulilah, rezeki yang Allah bagi di bulan Ramadhan.

Dearie Pearls said...

belanja dabelchees beger?
hehehe.. dah boleh 'besar hati' dah sekarang. heeeeeee

nieda said...

tahniah...

Pepel BoNda AmaNi said...

wah rezeki...syukur..

IxoR@ said...

alhamdulillah.....

rezeki....

:)

Deqna said...

rezeki ramadhan... syukur...