Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, August 25, 2011

Kuih raya saya

Kuih raya tu namanya Chocolate Roll. Kuih ni memang tiap2 tahun beli sebab sedap. Satu ni je yang saya beli n ada beli kerepek juga tapi tak dapat lagi. Ada opismate jual saya orderlah. Orang kata support kawan meniaga gitu.

Kang beli banyak2 membazir sebab mak saya pun ada buat kuih raya.Tapi bukan untuk meniaga tapi untuk makan sendiri n jamu orang. Dah larang tapi mak tetaplah buat jugak kuih...

Uolls yang order kuih raya tu dah dapat ke?ke korang semua buat sendiri? semakin rasa bahang nak raya kan.....
~Sent via my lurvely nokia~

17 comments:

mamyharraz said...

akk kuih batang burok mmg wajib beli kt kwn ofis ni..dah bertahun beli kt dia mmg sedappppss..

kuih2 lain beli je..

Mimy Hamid said...

beli aje...eheheh malas nak buat...sbnrnya buat lg best tau feel raya...kalau beli pada yang biasa order...dah tau rasa nya

POSH76 said...

mesti sedap tu...tapi kuih tunjuk dgn DIY bess lagi DIYkan...

atty's said...

kty pun kuih raya beli je.

NM02 said...

wohooo

thn ni mmg tak de kuih raya

tak tau la klu mak mertua nak kasi cam tahun2 raya yg sudah

mak ai mmg tak buat sbb bz ngan bambam

hehehe

luahfikiran said...

SALAM,
NAK RASA KUIH NI ! MESTI BEST

nieda said...

nmpk mcm sedap

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

kite pun beli aje Hanim..
tp sume adik yg uruskan bab kue raya..
kite bab sponsor air aje..

Eri-chan said...

belum beli apa2 pun tapi dah dapat sponsor 2 jenis kuih raya.hihi..ade ke yg nak dtg raya rumah bujang? uiks

win@momyShaneQeisha said...

nampak sedap tu..win suka makan biskut2 raya specially biskut makmur, manik,almond london etc...

* cute family photo hanim..selamat hari raya 4 hanim & family :)

~izan~ said...

cantik dan mmg nmpk sedap =)

bsetnya mak buat kuih raya..air tgn mak sure sedap kan.. =)

izan yg order ada jugak tp sbb dpt awal,anak2 mkn dulu hihi

ieda said...

akak tahun nie semua beli dik .. nak buat x der daya huhuh

mummysyafie said...

nor pun main beli je hanim. tak buat seperti beberapa tahun lepas. :P

Deqna said...

malu nak ngaku saya tidak pernah membuat sebarang kuih raya... sumernya pun beli sajork... mudah dan senang... hehee

Pepel BoNda AmaNi said...

taun nie maktok amani xbuat satu pun kueh raya...so taun nie kueh raya tunjuk sahaja...huhuhuhhuhu

Emy Tak Kecik said...

kite tahun ni bebetol beli tart nenas n kerepek ubi pedas...

tu je muza :D

selamat hari raya muza :D

wahida said...

aku pun beli jugak kat kengkawan opis sbb nak support dorang...tapi beli tak byk la...


selamat hari raya aidilfitri my dear...
maaf zahir dan batin...