Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, July 29, 2011

Makan-makan sebelum Ramadhan & Salam Ramadhan semua

Hari ni opis saya yang perempuan sahaja ada buat makan2 sebelum puasa. Masing2 bawak satu lauk.Potluck gitu. Saya bawak ayam goreng berempah. Cerita penuh pasal potluck ni minggu depan saya cerita yer. Di kesempatan ini jugak saya nak ucapkan selamat berpuasa pada semua kawan2 semua n moga Ramadhan kali ini lebih baik dari sebelum ni. Saya juga nak minta maaf pada semua kawan2 semua kalu ada sebarang salah silap.~Sent via my lurvely nokia~

23 comments:

Mimy Hamid said...

oh dah buat makan makan yer...today my opis tapi main bowling dan makan makan...selamat berpuasa hanim

~izan~ said...

seronoknya...mkn ramai2 lg berselera n meriah..slmt menyambut ramadhan...

mamyharraz said...

potluck ni mengeratkan kita dgn kengkawan kan hanim :)

selamat menyambut bulan puasa utk hanim&family :)

POSH76 said...

me tooo salam ramadhan yer kalau ada salah silap harap diampun cam raya lak hehe

POSH76 said...

me tooo salam ramadhan yer kalau ada salah silap harap diampun cam raya lak hehe

| SUE | said...

beshnyer portluck. kami smlm amik catering aje...

selamat menyambut ramadhan

Dee said...

seronokkan kalo ada ramai opismate yg memberikan kerjasama..mcm dee..sorang je perempuan..susah sketlah nak buat..hehehe..

Pepel BoNda AmaNi said...

salam ramadhan....sama2 la kita nyek....semoga ramadhan kali nie memberi keberkatan buat kita semua...

lieyalatif said...

lieya puney lak semalam...meriah satu meja penoh makanan ekekeekekek....

wah nampak sedap ayam goreng berempah hanim....mintak ceket!!~

selamat berpuase ...semoga ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan buat kite sume....

mama tisya said...

sedapnye..kt dept pn ada mkn2 gk arini

wahida said...

eh, opis aku pun buat mkn2 tghari ni..pot luck jugak...sempena menyambut ramadhan...

aku buat daging msk kicap..hehe..

selamat berpuasa hanim...

makdara TERdiva said...

selamat menyambut ramadhan buat hanim sekeluarga..maaf juga dr MDT kalau ada terkucil bahasa dan kata di peti komen ini..

hari ni kami disini akan berpot luck di Giant Kota kemuning.. :D

ieda said...

sedapnya dikkkk ..
portluck sebelum puasa kan .. dah nak puasa dahhh .. dah x lamaaaa :))

ermm sedap tuu ayam grg berempah dik .. berselera lah tuu :))

selamat berpuasa dik !

atty's said...

kty minta maaf jugak ye hanim andai ada buat hanim terguris perasaan

selamat menyambut ramadhan..
sonok ada officemate..kty takde.kty ler sorg pompuan ..kat sini..dikelilingi 12 staff lelaki yg semuanya cina.. :(

Cik Wanie Ghani said...

mkn jgn x mkn,
hihihihi:)

Emy Tak Kecik said...

muza,
selamat menyambut ramadhan :D

Ya ALya said...

selamat berpuasa gak.......

eis said...

salam ramadhan hanim.. sy pun nak mintak maaf kat hanim ;)

Eri-chan said...

last friday birthday celeb. kompeni aku kan indian, takdela sambut2 ramadhan ni..btw, selamat berpose.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Salam Ramadhan Hanim n co .... =)
Semoga mendapat keberkatan & rahmat daripadaNya, insyaAllah.. amin!!!

win@momyShaneQeisha said...

selamat menunaikan ibadah puasa hanim:)

norhaizan said...

selamat berpuasa kak hanim...lama tak jenggah blog ni...rindu..(*_^)

dilazfamily said...

selamat berpuasa..nampak sedap[ ayam tu