Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, July 25, 2011

Ke Alamanda pulak

Lama giler br nak update pasal ni. Minggu lepas sy agak bz. Update pun pakai hp. Hanya sempat untuk blogwalking jer.

Lepas kami p Floria tu, singgah lah Alamanda. 1st time datang masuk Alamanda ni. Yelah, umah saya kat Sg Buloh takkan lah semata nak soping n makan nak ke nun Putrajaya kan. Ni dah alang2 sampai kita kasi singgahlah..

Macam biasa aktiviti wajib, kita makan duluuuuuuu...

Kali ni pilihan Noodle Station. 1st time jugak makan kat sini..

Kita mulakan dengan buah hati saya ni.

Ce tengok Dicha tu, dia tengah mengorat staff kat situ. Kemainkan...orang tegur dia kemain dia layan n senyum2..gatai!

Ice Lemon Tean, Sunrise(RM8.90) n teh tarik ais (RM4.90).

Ini set saya. Didatangkan bersama dengan Ice Lemon Tea.RM14.90

Cheese Noodle. Ala-ala Spagetthi Carbonara rasanya.

Wantan Noodle with BBQ Chicken RM7.90

Ni Danish punya Fish & Chips Jr, RM7.90. French Fries tu Dicha punya. DIa memang suka sangat french fries ni.

Itu sajer cite jalan-jalan makan-makan minggu nie.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




16 comments:

POSH76 said...

besskan makan kat situ...

Pepel BoNda AmaNi said...

nanti klu dah datang area putrajaya jangan lupa rojer amani taw dicha..kita dating nyek...amani nak dating ngan abang danish jugak..kekekke...


*beef keow teow tue..hari tue eida makan dekat kopitiam pak hailam...ala yang misbun sidek jadi duta tue...*

lieyalatif said...

laaaaaaaaaaaa bile masenye h anim kat putrajaya ni.....mase floria ke....alah kalo tau leh dtg umah lieya....adoiiii....len kali habaq mai awal2 laaa...leh peluk cium si dicha comey lotey nie.....

ieda said...

pagi2 layie menu makan .. aduhhh sedap nya dik .. :))

kim salam dak dicha tuu geram akak :))

Mimy Hamid said...

noodle station food dia ok la...tp noodle kan..tak leh makan banyakmuak...tp service dia bagus...cepat..

~izan~ said...

haa izan suka jugak mkn kt sini..selalu order mee kicap atau kuew teow kungfu tu..anak2 mkn ns grg dia tu..sedap jugak pd tekak kami hehe...

tgk2 gmbr makanan,lg lapar perot pg2 ni =D

Muslimah Kota Cinta said...

laama kot x g alamanda :D

wahida said...

portion cheese noodle tu mcm sikit je kan..huhu...

eis said...

dicha sama mcm khyra, sukaaaa mkn french fries.

nieda said...

sedapnya food muza..gelas kt tengah2 tu cantik tertarik

win@momyShaneQeisha said...

hanim, sunrise tu betul2 mengoda.laparnya tengok makanan2 tu semua..

IxoR@ said...

amboi dicha... kemain dia eh...

senyum senyummm....

hehehehe....

mamyharraz said...

benda yg berkaitan cheese mmglah akk suka wlpun muak..

comelnya dua badik tu ;)

rasp said...

food dia semuanya nampak yummylicious sis...
rege pun not bad kan...

Eri-chan said...

sedap.. rasanya kat MV ada branch kan

Cik Wanie Ghani said...

sedap tue bila dpt mkn mcm nie,
berselera nampaknya,
hihihihi