Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, July 7, 2011

Ke Abang Besar lagi

Abang Besar itu ialah Big Brother

Last pegi bulan 2 ari tu. Sekarang kan Darissa dah pandai jalan. Sementara tunggu makanan sampai memang dia tak akan lah duduk sesajer kan haruslah test kaki...

Macam biasa abah dialah yang handle

Suka tengok kalu dia berjalan bontot tinggal kat belakang sebab pampers tukan membesarkan lagi bontot dia tu

Cewah Danish senyum model. Kemain suka anak dara tu dapat berjalan.

Air oren asam boi.

Danish bersama Spagethi Carbonara Chicken Ham kot namanya.

Darissa akan buat aksi teleng macam ni kalu kita sebut senyummmmmm...

Tu sebab saya order Spagetthi Carbonara tu supaya anak2 boleh makan. Lagipun portion dia besar.

Sangat sedap! RM13.90

Ni tak tau namanya. Boleh tahan sedap jugaklah..Ayam apa entah namanya RM16.85

Banana Split RM11.90. Ni macam biasa Danish punya. Dia makan sikit jer yang terpaksa abiskan akakkkkk jugak..Dahlah saya kena tonsil masa ni sejuk je lalu kat tekak...

Kerugian Big Brother hari itu ialah ini...heheheheee..dah nama ada anak kecik macam nilah jawabnya bawah meja tu. Ini semua kerja anak dara tu....

Ok lah itu sajer. Lepas ni kalu saya pegi makan-makan InsyaAllah akan saya sertakan harga n nama makanan sebab senang pada sape2 nak buat rujukan.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




13 comments:

atty's said...

darissa dah pandai jalan ye ..comey je..
terliur nengok banana split

mamyharraz said...

cutenya anak dara hanim :)

pagi2 tgk mknan otomatik perut ni laparrr hehe..

ok gud idea hanim nak letak harga sbb senang akk refer nnt :D

ieda said...

alahh cutenya darisa tuu , dah dapat kaki tuu hermm siaplah mummy dia nak melasak :)

amboiiii danish , spegheti carbonara layie .. dik ari tuu akak buat tapi sayang anak2 x makan .. x sedap katanya huhuhuhu ...

ari nie akak pose nak buat spegheti bolongnise lah :))

wahida said...

menangis tgk spagetti tu...huwaaaaa!!

bila la aku nak merasa pegang si dicha tu....

A.I said...

Adoiiii...tgh lapar ni!!!!!!

nieda said...

alahai..sedapnya nmpk food tu

Cik Wanie Ghani said...

dah pandai jalan dah anak dara tue,
comeynyer tgk dia jln,
hihihihi....

mknanan pun nampak sedap2 belaka,
nyum nyum nyum

rasp said...

iyelah sis...
time2 gini mmg suka tengok kids jalan...
chomellll sgt...
rasa nak babap je vontots tu kan :D

pandai posing pulak si dicha ek...
gewammmm je tengok dia :D

makdara TERdiva said...

burpppp..

kenyang..thehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

xpenah pegi lagi abang besar nie..kekekek nak jugak la pegi nanti...

Mimy Hamid said...

alahai kejapnya dicha dah pandai jalan..rasa macam semlam je dia lahir..alaolo..bila la leh jumpa dicha ni

Dearie Pearls said...

comelnyer montot 'tinggal' kat belakang... hhehehe...

mummysyafie said...

dicha dah pandai jalan..abis la lepas ni semua benda dier nak xplore