Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, July 21, 2011

Jemput makan cendol semua

Saya n kawan sy baru balik dari site visit. Singgah makan cendol jap sbb cuaca sangat panas. Uolls kat opis syoklah beraircond. Oklah yer. Selamat bermalam jumaat. Eh!~Sent via my lurvely nokia~

12 comments:

wahida said...

suka layan cendol pulut kat area rumah...pastu kalau ada kacang merah byk2...mmg best!!

ieda said...

nak2 .. layan tgh panas2 deyan nie sedap ekekke :))

Pepel BoNda AmaNi said...

menci tau...dah la tengah posa nie..huhuhu sabar eida..sabar..ekkeek :P

Dearie Pearls said...

saya suka kacang tu...
sedap jek...

etiey.com© said...

hanimmmmm... rindu belog kamu!!! lama sungguh tak singgah sini. memang garuda menyerang.. hehehe... tq yer masih juga singgah wlpn tak dapat knjngan balas... sekarang ni dh back to normal.. try to mange time utk blog juga hihi

Mimy Hamid said...

heheh motip malam jumaat dan cendol...lalalala....br weekend hr tu my husben asik sebut nak makan cendol..kena terjah gak ni

mummysyafie said...

alamak..kena rehat dari makan benda sejuk. tekak dah sakit sangat. gara² doyan la ni

mamyharraz said...

tgh2 mlm tgk cendol ni pun buat akk terliur..mmg best kan ;)

Eri-chan said...

sedapnya. tgh2 sakit gigi dgn demam ni sabar jelah tgk...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

my feberet!!!
sdp ni Hanim, nk2 lg time cuaca panas..
tak henggat, 3 mangkuk bleh lg rasanya.. heheheh

athirah said...

sedapnye makan waktu petang

visit my blog if u like
http://athirahshariffudin.blogspot.com/

makdara TERdiva said...

baru lepas makan cendol ptg smlm.. :D