Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, July 13, 2011

Buy 1 free 1

Tadi sy n kawan2 opis lunch Mcd yg buy one double cheese burger free satu lagi double cheese burger. Hari ni last promo tu. Sempat lagi ni kalu korang nak beli. Memang jimatlah sebab dua burger tu hanya RM6.50 tapi air n fries takde yer. Tapi kalu campur tolak bahagi darab sama jugak kot kalu amik Mc Value Lunch tu. Heeeeee. Apa2 pun pilihan di tangan anda. Uolls lunch apa tadi?~Sent via my lurvely nokia~

15 comments:

makdara TERdiva said...

kenduri mcD la arini :)

MDT pose..

mamyharraz said...

janji free pasti ramai yg berminat termasuk akk! hehe

baik hati sungguh mcd ni kan ;)

Dearie Pearls said...

banyaknya beger..
wah, caya ar mcd..
sesekali kasi happy hati peminat beger. hehehe

bonda dadif aka akish said...

MEKDI...idaman ku selalu..

=)

Dee said...

dee dah beli pun masa 11/7 tu..hehehe..

rasp said...

mmg suka time2 promo nie...

ieda said...

wah2 akak gak x dpt makan .. hubby dah 2 ari balik lewat .. nak kuar x sempat sokmoo huhuh

Eri-chan said...

mimy ada emel tadi tapi takmola makan mcD. macam nak pencen kejap makan fast food.

lieyalatif said...

wah bestnye hanim....terliur lak tgk mekdi ni hah..sednagkan semalam baru pas mkn GCB hihihi....biase ar, menyusu budak ni...mmg lapo memanjang ar....

nieda said...

smlm baru mkn mc d.. dh habis ek promosi..huhu

Cik Wanie Ghani said...

wah wah wah,
mkn Mc D lah yer,
nyum nyum

mummysyafie said...

alamak..tak sempat la nak beli waktu promosi tu.

Mimy Hamid said...

husben kita yang redeem ..kita tak redeem pun pencen fast food wat sementara waktu

IxoR@ said...

Terlepas promo tu...

Tapi klu sy beli berdouble-double... tak de sapa nak makan...

Hubby tak makan fast food... kengkawan... nan ado...

cian kan... :(

Pepel BoNda AmaNi said...

huhuhu posa...so tiada istilah lunch selama 11hari nie...