Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, July 13, 2011

Buy 1 free 1

Tadi sy n kawan2 opis lunch Mcd yg buy one double cheese burger free satu lagi double cheese burger. Hari ni last promo tu. Sempat lagi ni kalu korang nak beli. Memang jimatlah sebab dua burger tu hanya RM6.50 tapi air n fries takde yer. Tapi kalu campur tolak bahagi darab sama jugak kot kalu amik Mc Value Lunch tu. Heeeeee. Apa2 pun pilihan di tangan anda. Uolls lunch apa tadi?~Sent via my lurvely nokia~

2 comments:

Mimy Hamid said...

saya dh stanby print nak redeem tp utk husben la..sy tak minat daging...

Mimy Hamid said...

saya dh stanby print nak redeem tp utk husben la..sy tak minat daging...