Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, June 30, 2011

Salam. Perghhhhhh mcm lama je blog ni tak update. Masih ingat saya ke? Sebenarnya Darissa baru baik demam. Malam je meragam so saya tak dapatlah nak update blog n blogwalking sangat. Kononnya malam tadi naklah update blog tapi blogspot pulak weng! Nak upload pic tak boleh. Cube banyak kali pun tak boleh. Terus saya sentap tutup blog!Yang mana blog yang saya tak sempat blogwalking tu nanti saya qada' yer. Berita penting ni, anak dara saya dah jalan!Yeay! Baru 2 minggu dapat kaki. Kat umah jalan je kejenya. Oklah yer, kalu blogspot ok malam ni saya singgah umah uolld. Take care. Bye! ~Sent via my lurvely nokia~

14 comments:

mamyharraz said...

dah berjalan ya darissa :)

cepat je masa berlalu kan..

Muslimah Kota Cinta said...

yeahh dah boleh jalan :D

nieda said...

darissa dh pandai jalan..clap

ieda said...

aloor ciannye darissa demam ya .. take care ya dear .. aunty doakan darissa cepat get well ..

ermmm demam nak dpt kaki tuu .. alhamdulillah .. sure gamat nanti bila darissa x senang duduk :))

bonda dadif aka akish said...

yahooo dica dah leh jalan....pasneh lari lajoo2 yah....

=)

Dee said...

demam nak pandai jalanlah tu..comelnya..

Deqna said...

mesti cute tgk darissa terkedek berjalan2... nanti jalan ke rmh untie ye!

Cik Wanie Ghani said...

comeynyer si techik nie,
geram ngat aihhh.....

wah dah bole berjalan yer,
cepat btol masa tue berlalu kan...

Pepel BoNda AmaNi said...

yeyyeyeye darissa dah boleh jalan..amani baru jalan meniti kat kabinet tv n sofa...

makdara TERdiva said...

off topic

hanim dah terima 'barang' dari MDT??

selamat berhujung minggu :)

wahida said...

tahniah dicha!! be a gud girl tau...

win@momyShaneQeisha said...

yeay, Dicha dah pandai jalan ya. makin comel anak dara hanim ni.
* samalah hanim, time bz mmg tak berupdate la blog. Saya ni lagi la, sometimes 1 post je 1 minggu.hehe

Dearie Pearls said...

wah.. wah.. wah.. Darissa dah boleh jalan... esok lusa dah nak berlari lari dah...

COmel jek Darissa senyum mcm tue..

mummysyafie said...

takpe hanim, take ur time. dah ada masa terluang nanti baru jenguk blog.