Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, June 14, 2011

Rumah Kaca AF9

Gigih ok pegi umah kaca ni hari Khamis malam. Nasib malam tu Danish takde tuisyen.

Sebenarnya memang nak pegi dari dulu tapi asiklah tertanguh2 last2 dah nak abis AF ni baru kelam kabut nak pegi.

Ok saya tau Akademi Fantasia ni tak relevan dah, tapi saya tetap layan tau..Ok, sila gelak sekarang!hahahahhaha. Layan gitu-gitu jelah. Bila time konsert, saya taklah ralit sangat tengok sebab I ada nak kecik uollssss, kalu ralit sangat tau-tau je Darissa bawah katil bawah meja atau dalam bakul sampah menan dia. Kalu konsert minggu tu tak sedap saya tukar channel lain...hehehehehe. Tapi pelajar yang saya suka haruslah Hazama, kaw timmmm....Tahniah Hazama awak menang !!!

AF yang paling saya suka ofkoslah AF2. Saya peminat Zahid yer..oren oren..dululahhhhh...Time tu bujang bujangan. Siap amik pic ngan mak abah dia lagi tau..nanti-nanti saya share pic tu yer...


Ke Jusco AU2 lah kita.


Nilah rumah kacanya.

Dua tingkat. Dalam tv nampak macam besar , rupenya kecik je rumah kaca ni. Macam kesian budak2 tu duk dalam nie. Sempit!

Tapi budak2 AF tu takde. Mungkin dorang pegi reheasel yelah dah nak final kan. Thanx pada Nor sebab sudi share sampai pukul bape dorang ada kat sini. Kalu pegi masa awal-awal musim dulu mesti dorang ada. Masa ni dalam kul 8.00 pm.

Mana Zahid nya?

Danish bersama Mr Bola Bola. Dah malam kan, pakai baju tido je danish.

Last pic anak-anak yang comot di Old Town. Singgah minum sat. Terima kasih banyak-banyak pada asben sebab sudi layan permintaan kebudak-budakan saya ni :).

Itu sajer.

Pssst.... semalam final AF ada dalam bentuk HD..syok oooo layan..terang je bijik mata tengok. Sape-sape yang belum tukar ke Astro Beyond silalah tukar. Anda pasti puas hati!!!

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




13 comments:

mamyharraz said...

mana pic hanim..

yelah kan..nampak dlm tv mcm besar je rmh kaca tu..

suwitnya permintaan hanim kt husben ;)

rasp said...

i dah berkali2 ke Jusco tu...
byk kali gak nampak mereka2 dlm tu...
tapi memandangkan i tak layan AF...
malas tul nak amik gambar dorang...
my 2nd doter siap ckp...
kesian kan kat dorang tu...
mesti rasa cam hamster kan dok dlm tu hehehehehe...

Muslimah Kota Cinta said...

muza kite pon gile kan zahid tu
hahahaa

teringat zaman kat puncak perdana...dok la setiap sabtu turun bilik tv.penangan AF nye pasal.time tu umah xde astro lagi heheh

kenangan betol ekeke

p/s:kite ada msg muza kat fb.dapat x?xreply pon hehee

Mimy Hamid said...

semangat AF lagi ke hehehe...sempat tu jengan rumah kaca...tpai af9 takde aura la..itupun hazama n fina masuk baru ok ada fighting...but af2 in my heart..vote for zahid orenjee...minat gak...vote tau

Redbloodsnow said...

bestnya berpeluang tgk rumah kaca AF tu. klo zie...tgk dlm tv je..huhu

wahida said...

ntah bila nak tgk ulangan final AF tu...miss sbb masa tu ada kat Langkawi...huhu...

saya pun suka kat hazama...mmg dah agak mesti dia yg menang....

Cik Wanie Ghani said...

akhirnya dpt jugak akak pergi kan,
wanie ari tue nak pegi jugak,
tapi tuelah masa amat2 mencemburui diri wanie,
hihihihi....:)

biarpun diorg comot,
tapi still kiut apa:)

Dearie Pearls said...

xde tv, xde astro.. hahaha
layan sesekali af kat youtube..

suka time lena nyanyi lagu yuna..
selebihnya, layan gitu2 jer..
hehehe..

tahniah kepada hazama dan semua peserta..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

huhuhu. ai pun same..
umah takde astro, jd tataw apela perkembangan AF..
yg taw, hazama johan.. hehehe
tu pun dgr org ckp.. huhuhuu

makdara TERdiva said...

penah layan tp masa musim vince dulu.. :D


p/s : hanim emailkan address kat MDT yer.. yg aritu dah terilang..sob..sob..

(cilo_wan@yahoo.com)

Pepel BoNda AmaNi said...

dedi amani xnak layan pun bonda amani tiap kali ajak g tengok rumah kaca..huhuhu sentap...

ieda said...

semacam lak umah kaca tuu .. sgt2 sempit bila tgk ...

nieda said...

kecik giler rumah kaca tu kan..masa nida dtg dulu ada ning baizura