Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, June 13, 2011

Karipap Old Town

Orang selalu cakap karipap Ikea yang sedap kan, cube korang try karipap Old Town plak. Sedap tau....Sekarang saya tersuka plak karipap ni.

Kalu dulu saya suka Old Town ni sebab bread toast dia sekarang tidak lagi....

Model karipap bersama anaknya. Hati-hati Dicha karipap tu panas... :)

Karipap ni RM4.20 untuk dua ketul tu.

Ce tengok inti dalam dia. Ada telur sama macam Ikea punya.Macam karipap Ikea jugak tapi yang ini inti dia lembab sikit, kalu Ikea punya lebih besar n agak kering inti dia.

Uolls cubelah. Saya suka sangat mesti sape2 peminat karipap mesti suka juga. Nama omputihnya Curry Puff...

Tapi Darissa lebih suka bread toast tu..mungkin bila dia besar mesti dia suka karipap tu jugak....

Last model karipap yang berbadan 'comel' bersama anak-anaknya.hehehehehehe

Itu sajer cerita karipap.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




14 comments:

mamyharraz said...

suka info mknan sedap2 hanim bgtau ;)

ok nnt sat akk nak p try..yelah selalu asyik order bread toast je kan..sesekali ubah selera pulak kan ;)

model2 tu semua akk suka tgk.. :)

Cik Wanie Ghani said...

tapi wanie lebey gemar ngn karipap ikea,
sedapppppp:)

ieda said...

huwaaaaaaaaaa sedapnya dikkk .. x menahan akak tgk .. kalau akak dekatlah .. ari2 kutt akak gi sbb akak minat giler karipap nie :))

Mimy Hamid said...

ta terpikir lak nak kesini pekena karipap nya..toast tu mmg di akui..kena cuba la pasni

Deqna said...

saya pun suka karipap jugak.. selalu beli karipap yg dekat sogo punya kopitiam.. pun sedapppp

makdara TERdiva said...

org s'pore ckp - epok2..

thehehe

nieda said...

nk penah try mkn kt kopitiam ni..husband x bagi..huhu kempunan lah tgk karipap..

Pepel BoNda AmaNi said...

lum penah try.....karipap kat ikea ngan old town....huhuhuhuhu

etiey.com© said...

hanim... tak balik gombak ke?

Dee said...

tak pernah cuba..tp boleh cuba...mana lagi murah sis? bukan karipap ikea ke?

Redbloodsnow said...

Zie tak pernah mkn kat Old Town w/pun kat kuching dah ada dah Old Town..hehe.teringin ler plak tgk :D

mummysyafie said...

daddy pun suka layan ni taw. sedap katernya, saya plak belom rasa lagi..

rasp said...

lum pernah merasa...
leh try le bebila nanti..

IxoR@ said...

kat Uncle Lim Kopitiam pun ada karipap macam tu...

makan 2 ketul, kenyang berjam-jam...

:)