Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, June 24, 2011

FM

Tahun ni sebenarnya baru saya nak berjinak2 kumpul Fridge Magnet (FM) nie. Tengok ramai blogger yang suka mengumpul FM ni.

Sebelum-sebelum ni saya lebih kepada membeli T-Shirt kalu saya pergi ke satu tempat tu. Tapi bila kenang2 balik T- Shirt tu pun berapa lamalah boleh saya atau anak2 saya pakai. Tapi kalu FM rasanya lebih tahan sikit kan? Tapi T-Shirt tu tetaplah saya beli untuk anak2 saya.

Terlanjur buat n3 pasla FM ni saya nak ucapkanlah terima kasih kat Emy Muslimah Kota Cinta sebab support saya nak kumpul FM ni. Emy dengan baik hatinya telah bagi saya FM. Suka! Suka!. Terima Kasih banyak2 Emy. Emy ni kawan saya masa kat UiTM dulu.


Semua kat atas ni Emy yang kasi. L-R: FM dari Vietnam, FM dari Medan & Key Chain dari Langkawi. Kaki berjalan Emy tu.

Dah selamat tampal pun kat fridge saya. Ada yang kawan bagi n ada yang saya beli sendiri. Sikit je maklumlah baru nak berjinak-jinak. Ada tu penuh satu peti ais sampai kena beli peti ais baru untuk lekatkan FM tu..

Itu sajer. Ada ke sesape nak bagi saya FM? Wah! sesuka jer minta-minta orang kan....hehehehee. Hepy weeken uolls. Esok Danish ada Hari Sukan Tadikanya. Wajiblah kami semua pergi.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




15 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah me too suka kumpul FM jugak...

Mimy Hamid said...

huwaaa sedih je citer pasal FM...penat kumpul FM..habis perompak samun...dah la banyak dari overseas...tak daprk ku cari ganti dah

mummysyafie said...

nor pun gigih nak collect FM ni. tapi idak la tahu bila nak penuh nya.

mamyharraz said...

hanim pun suka fm ya.. akk juga pengumpul fm :D

ok bg add hanim akk nak hantar fm dr lebanon husben akk ada beli ;)

email add awk kt akk :
mamyHaraaz@yahoo.com

ieda said...

haaaaaa akak pun samee pengumpul tegar .. nanti kalau banyak leh kita xchange ya hanim

ps : nmamaharraz .. nak jugak ! huhuhuh :))

bonda dadif aka akish said...

aahkan..ramai beloggers suke kumpul fm neh...tp belom tersahot seru utk ikot same...

heheheheh...apepon fm anim tuh...cumil!

=)

Dee said...

dee tak tampal semua kat fridge sis..ada yg simpan elok2 dlm kotak sbb fragile..jenis mudah pecah tu..yg tak fragile je tampal..tp seronokkan..walau tak smpi tempat tu..tp rasa mcm dah smpi je kan..hihihi..

wahida said...

aku pun tgh gigih mengumpul ni..jadi minat bila dah jadi blogger ni...ahaks!

hari tu pun, aku ada dpt FM dari si emy tu, aku dpt FM Medan dan Ho Chi Minh..gila baik si emy tu..

kawan UiTM ko rupanya...

| sue | said...

Kita pon ada la kumpul sesikit. Tapi tak lekat kat fridge. FM colmar tu sama la...sebelah tu dr mana? yg ada butterfly tu...cantiklah

Anyway ni posting kite pasal FM (",)

http://imanja18.blogspot.com/2011/03/fridge-magnet.html

Cik Wanie Ghani said...

bertambahlah koleksi FM kat umah akak kan:)

makdara TERdiva said...

amboiiii!banyaknye koleksi dia :)

Muslimah Kota Cinta said...

tergelak baca komen wahida...hehehe...

muza,
kebetulan ada extra leh gak layang2 kan...jom sama2 penuhkan peti sejuk ye... :D

nieda said...

nida pun suka FM..selalu tukar2 dgn yanie

kiesya said...

hye! Nice blog..feel free to follow,mekaseh =)

http://www.duniakiesya.blogspot.com

IxoR@ said...

mmg best dan asyik kumpul FM, tapi... pasti kt peti ais tu ada kesan lekat kan?

:D